16 / 05 / 2024

pursaklar engelliler parkı

pursaklar engelliler parkı

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

Eyüpsultan'daki Osmanlı Parkı bedelsiz olarak ilçe belediyesine tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun rekreasyon ve engelliler merkezi inşa etmeyi planladığı Eyüpsultan’daki İSKİ mülkiyetinde bulunan Osmanlı Parkı, Eyüpsultan Belediyesi’ne bedelsiz olarak 10 yıllığına tahsis edildi. 

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

Kartal'da fiziksel engelliler parkına cami planı iptal edildi!

Kartal sahilinde fiziksel engellilerin kullanması için park olarak düzenlenen alana cami yapmak için yapılan imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi. 

Ankara Pursaklar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Pursaklar Saray 98195 Nolu Adanın Kuzeyinde Bulunan Park Alanında Dağıtım Merkezi Yerinin Ayrılmasına Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ankara Pursaklar'da yeni imar planı değişikliği!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'daki park alanının ağaçlandırılacak alana dönüştürülmesine yönelik imar değişikliği Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Pursaklar 95173 nolu adanın doğusunda bulunan park alanında trafo yerinin ayrılmasına yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yapıldı.

Ankara Pursaklar'a engelli parkı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da yapılan Engelli Parkı, hizmete açıldı. Parkın açılışına; Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin de katıldı...

Tarsus'taki Engelsiz Park hizmete açıldı!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı. 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de katıldı...

Pursaklar'da yeşil alan çalışmaları!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki yeşil alan çalışmalarına devam ederek yeni parklar inşa ediyor.

Ankara Pursaklar'da yeni parklar inşa ediliyor!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki yeşil alan çalışmalarına devam ederek yeni parklar inşa ediyor.

Ankara Pursaklar Belediyesi yeni parkla inşa ediyor!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki yeşil alan çalışmalarına devam ederek yeni parklar inşa ediyor. Pursaklar merkezde bulunan Fatih Parkı’nın devamı niteliğindeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

pursaklar engelliler parkı Haberi

pursaklar engelliler parkı

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan parkın açlış törenine önemli isimler katıldı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, törene, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, İlçe Kaymakamı İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Servet Türkayık ve ilçe teşkilatı, MHP ilçe Başkanı Gökhan Balcı, İlçe meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şunları söyledi:

"Pursaklar'da hiçbir engelli kardeşim mahzun olmayacak. Bu sosyal tesisi engelli kardeşlerim ve aileleri için dizayn ettik. Hem aileleri hem de engelli kardeşlerimizin yüzünden tebessüm eksik olmasın" dedi. Çetin, "Tesiste, sosyal ve kültürel faaliyet hizmetleri verilerek engelli vatandaşların gün boyu keyifli ve eğlenceli vakit geçirmesi amaçlanmaktadır. Tesise gelecek olan vatandaşlar, aileleriyle birlikte...