02 / 05 / 2024

pursaklar sirkeli mahallesi imar

pursaklar sirkeli mahallesi imar

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar İlçesine bağlı Sirkeli Mahallesi Bağlum enerji iletim hattı 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 1 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarıldı...

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Pursaklar Belediyesi'nden 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Tevfik İleri Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Pursaklar'da 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Pursaklar ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde 32 milyon 937 bin 80 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 29 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Pursaklar Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi 18.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili Pursaklar ilçesi Pursaklar Mahallesi 95104 Ada 2 parselde yer alan Doktor Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi'ni 18 milyon 260 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Pursaklar'da 7 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Ankara İli, Pursaklar İlçesi, Saray Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 6,987.031 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Pursaklar Belediyesi'nden 21.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Pursaklar Belediyesi, Saray Fatih ve Ayyıldız Mahallesi'nde yer alan 12 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak...

Pursaklar Kösrelikkızığı parselasyon planı askıda!

Ankara Pursaklar Kösrelikkızığı Mahallesi parselasyon planı, Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından bugün askıya çıkarıldı.

Ankara Pursaklar'da 4,5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul TC. Ankara 23. İcra Dairesi tarafından satılıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirtiliyor.

Ankara Pursaklar'da 4,1 milyon TL'ye icradan satılık 4 hangar yapı!

Ankara ili Pursaklar İlçesi Ülümbüş Mahallesi'nde yer alan 4 hangar bina satışa sunuluyor. Taşınmazların kıymeti 4.164.349,00 TL olarak belirtiliyor.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

pursaklar sirkeli mahallesi imar Haberi

pursaklar sirkeli mahallesi imar


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 09 Haziran 2015 tarih ve 1119 sayılı kararı ile onaylanan Pursaklar İlçesi Sirkeli Mahallesi Bağlum enerji iletim hattı 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 1 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 30 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...