04 / 05 / 2024

Pusula İnşaat arazi

Pusula İnşaat arazi

Pusula İnşaat, Beylikdüzü/Esenyurt bölgesinde 5 milyon dolara 6 dönüm arazi satın aldı. Bu arazisi üzerine, 2014 ‘ün ilk aylarında yeni bir yapı projelendirme çalışmalarına başlayacak.

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Bartın'da arazi kavgası: 5 yaralı!

Doğal güzellikleri ile sık sık gündeme gelen Bartın'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada toplam 5 kişi yaralandı...

Sınırdaş arazi mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde ''Sınırdaş arazi mağdurları ve şufa davaları'' konulu yazısını kaleme aldı.

Sınırdaş arazi sahiplerinin ön alım hakkı kaldırıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, 7255 Sayılı Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanunun 20.maddesine göre, tarımsal arazilerin satılması durumunda yan parsel yani sınırdaş arazi maliklerine verilen ön alım hakkı kaldırıldı. 

Sınırdaş arazi sahibinin ön alım hakkı kaldırıldı!

Tarımsal arazilerin satılması durumunda yan parsel yani sınırdaş arazi maliklerine verilen önalım hakkı kaldırıldı. 

Bartın'da arazi kavgası!

Bartın'da arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı abisini av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarmaya teslim oldu.

Araplar Kanal İstanbul çevresinden 300 dönüm arazi aldı!

Kanal İstanbul yapılacağı bölgede bulunan Arnavutköy'de, 300 dönüm arazi satın alan 3 Arap girişimcinin tapu bilgilerine ulaşıldı...

Katar Emiri’nin annesi Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi aldı!

Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Başakşehir’de 100 bin TL sermayeli şirket kurup 1.5 ay kadar sonra da çılgın proje Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi satın aldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aslı Omağ Muğla'dan 5 dönüm arazi aldı!

‘Kalk Gidelim’ dizinin Meryem Kütük’ü Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’dan 5 dönüm arazi satın aldı.

Ordu Ünye OSB, 500 dönüm arazi üzerine kurulacak!

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: “Ünye’nin 30 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesini 550 dönüm arazi üzerine kuruyoruz. Ayrıca Ordu ve Fatsa ilçemize de OSB yatırımları ile bölgemizde 15 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız." dedi.

Taşyapı İnşaat: Arazi imara açık, asıl mağdur biziz!

Taşyapı İnşaat, Kadıköy Belediyesi ile anlaşmazlık yaşadığı Meteoroloji arsasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Pusula İnşaat arazi Haberi

Pusula İnşaat arazi


Pusula İnşaat, Beylikdüzü/Esenyurt bölgesinde 5 milyon dolara 6 dönüm arazi satın aldı. Bu arazisi üzerine, 2014 ‘ün ilk aylarında yeni bir yapı projelendirme çalışmalarına başlayacaktır. Daha önce Rüya Konakları,Rüya Yaşam Evleri, Rüya Nefes Residence  Arena Residence ve son olarak Rüya Prestij Recidence projelerini hayata geçiren Pusula İnşaat, yeni satın aldığı arazisinde inşa edeceği proje için ilk adımı...