04 / 05 / 2024

pusula inşaat tapu

pusula inşaat tapu

20 yılı aşan geçmişiyle gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği yapı ve yatırımlarıyla adından güvenle bahsedilen Pusula İnşaat,Beylikdüzü Arena Residence projesini de hızla tamamlayıp tapularını dağıtmaya başladı...

İnşaat bitmeden tapu alınır mı?

Ev satın almak isteyen kimseler sık sık inşaatı bitmemiş ama satışa sunulmuş konutlarla karşılaşıyor. Peki, bu evlerin satışı nasıl yapılıyor? İnşaat bitmeden tapu alınır mı?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinde tapu devri!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsa sahibi ile müteahhit arasında imzalanıyor. Peki kat karşılığı inşaat sözleşmesinde tapu devri nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

Hükümet inşaat sektörünü destekliyor!

Hükümet inşaat sektörüne destek vermeye devam ediyor. KDV ve tapu harcı indirimi, konut alan yabancıya vatandaşlık verilmesi, sektör için başlatılan uygulamalarla satışların artması hedefleniyor.

İnşaat sektörüne büyüme teşviği!

Hükümet, konut ve inşaat sektöründeki gerilemenin büyüme üzerindeki etkisini gidermek için başta KDV ve tapu harçlarında indirim, yabancıların 250 bin dolara kadar gayrimenkul alımına vatandaşlık hakkı tanıması gibi kararlarla sektörü teşvik etmeye çalışıyor.

Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, devlet destekleriyle başlatılan ve süresi uzatılan tapu ve KDV indirimi hakkında konuştu. Nemli, ''Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor'' dedi.

2017 inşaat sektörünün yılı olacak!

Tapu harçlarında yapılan indirim ile ilgili olarak inşaat sektörü temsilcilerinden olan Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür ve MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu görüşlerini belirtti.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home Pusula İnşaat teslim tarihi!

Bulvar Home Pusula İnşaat projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Bulvar Home projesinde 292 daire, 32 dükkan bulunuyor...

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi tapu harcı!

Kat karşılığı sözleşmesinin tapuya şerh edilmesi tarafların isteğine bağlı oluyor. Sözleşmesinin şerhi için tapu harcının ödenmesi gerekiyor. İşte, kat karşılığı inşaat sözleşmesi tapu harcı!

KKTC'de inşaat sektörü için sabit kur uygulaması başlıyor!

KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, kur artışı sebebiyle inşaat sektöründe yaşanacak olumsuzlukları azaltmak amacıyla tapu devir harçları ve stopajlarında da 90 gün süreyle sabit kur uygulamasına gidileceğini vurguladı.

pusula inşaat tapu Haberi

pusula inşaat tapu

Kuruluş aşamasından buyana öncelikli politikası ” kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmak ve kaliteden kesinlikle ödün vermemek” felsefesiyle 2 blok 360 konut ve 20 ticari üniteden oluşan beylikdüzü arena residence projesinde tapular ev sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

106.000 tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan BEYLİKDÜZÜ ARENA RESİDENCE’de yaşam mayıs ayında başlıyor…

Avantajlı fiyatlar  ve %20 prim garantisiyle son daireler için fırsat devam ediyor.

Beylikdüzü Arena Residence projesinde stüdyo daire,1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.7,500 konuta hitap eden ticari alanları ile yatırım ve oturum için değerlendirebileceğiniz en nezih projelerin başında geliyor.

Resepsiyon hizmeti ile 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi,parmak izi tanıma sistemli çelik kapı,kapalı-açık otopark,kapalı –açık havuz,hızlı asansör,yangın merpeni,türk hamamı,sahuna,spor tesisleri,çocuk oyun parkı,kafeterya,çardaklar ve barbekü alanları...