16 / 05 / 2024

Pütünler İnşaat nerede

Pütünler İnşaat nerede

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bütün tarafından kuruldu. 

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bütün tarafından kuruldu. 

Mek Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Koyun imzasıyla kuruldu.

Merkez Taahhüt Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Taahhüt Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Beşir Artut, Abdullah Aydın ve Feyzüllah Kazan imzasıyla kuruldu.

Rönesans Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kaan Kuşkaya ve Adem Ateş imzasıyla kuruldu.

Aras Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Engin Kahrıman imzasıyla kuruldu.

Mahall Bomonti Türkerler İnşaat fiyatlar!

Mahall Bomonti Türkerler İnşaat fiyatları 320 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mahall Bomonti İzmir projesi 30 Haziran 2019 tarihinde teslim edilecek...

Erdemler Konut Taahhüt ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemler Konut Taahhüt ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye Zehra Erdem imzasıyla kuruldu.

Topraklar Karot Su Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topraklar Karot Su Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gül Ayşe Çiçek imzasıyla kuruldu.

Pütünler İnşaat nerede Haberi

Pütünler İnşaat nerede

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bütün tarafından kuruldu. 

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi...