06 / 05 / 2024

Q Investments Gayrimenkul adres

Q Investments Gayrimenkul adres

Q Investments Gayrimenkul Yatırımları Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed A.J.M.  Alattar tarafından kuruldu.

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fedor Stefanıdı tarafından kuruldu.

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Kamaredine Investments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamaredine Investments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kamaredine tarafından kuruldu.

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Qıxıan Yın ve Roozbeh Gharıbparast ortaklığında kuruldu.

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Anas Tarıq G.M., Ibrahım Halabıe ve Wahib Azbarga ortaklığında kuruldu.

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Prosperous Investments Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Prosperous Investments Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilican tarafından kuruldu.

Cotex Gayrimenkul Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cotex Gayrimenkul Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 137 bin 500 TL sermaye bedeli ile Adrıa Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maks Mazen Savaf ve Rene Devker Savaf ortaklığında kuruldu.

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile jamal hazam adam tarafından kuruldu.

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin sermaye bedeli  ile Laıth A.H.A. ve Mahmoud M.T.Q tarafından kuruldu.

Q Investments Gayrimenkul adres Haberi

Q Investments Gayrimenkul adres

Q Investments Gayrimenkul Yatırımları Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed A.J.M.  Alattar tarafından kuruldu.

Q Investments Gayrimenkul Yatırımları Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel,motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gib konaklama,dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları,dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve isletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşa edebilir...