28 / 04 / 2024

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.



Türkiye'deki yatırımcılara uzun dönemli kira geliri, döviz bazında kazanç ve değer artışı sağlamak için yol gösterici çalışmalar gerçekleştiren gayrimenkul danışmanlık firması İngiltere Investments, ülkenin öncü inşaat şirketlerinden Knight Dragon'un Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Londra’daki gayrimenkul değerlerindeki yatırımcılara dövizle kira getirisi ve istikrarlı artış imkanı nedeniyle bölgedeki gayrimenkul yatırımlarının oldukça cazip hale geldiğine dikkati çeken İngiltere Investments Genel Müdürü İsmail Gürkan, Türk yatırımcıların yurt dışındaki fırsatlardan haberdar olmaları için İngiltere’nin en büyük inşaat firmaları ile belirli aralıklarla gayrimenkul yatırım etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. Şimdilik sadece İstanbul’da etkinlik düzenlendiğini belirten Gürkan, ilerleyen zamanlarda diğer büyük şehirlerde de gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydetti.

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi ni İstanbul da yatırımcılara tanıtacak!

“TÜRK YATIRIMCILARIMIZI GÜVENİLİR İNŞAAT FİRMALARINA YÖNLENDİRİYORUZ” 

Türk yatırımcılara kârlı yatırımlar yapmaları amacıyla İngiltere'nin güvenilir büyük inşaat markalarının projeleri ile ilgili lansmanlar düzenlediklerine vurgu yapan İsmail Gürkan, yurt dışında yatırım yapmak isteyen ancak cesaret edemeyen yatırımcıların var olduğunu belirterek, markaların güvenilirliğinden emin olamadıklarını, getirisinin kârlı olup olamayacağını hesaplayamadıklarını belirtti.

Bu noktada biz 18 yıllık tecrübelerini kullanarak yatırımcılara doğru yatırımlar için yol gösterici olmayı sürdürdüklerine vurgu yapan Gürkan, "4-5 Kasım'da İstanbul'da düzenleyeceğimiz Knight Dragon'un Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanında da ülkedeki yatırımcılarımıza uzun dönemli kira geliri, değer artışı ve döviz bazında kazanç sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

“PROJEDE 5 YILDA YÜZDE 22 FİYAT ARTIŞI TAHMİN EDİLİYOR”     

Greenwich Peninsula projesinin, Londra’nın ikinci bölgesindeki (Zone 2) en uygun metrekare birim fiyatlı proje. Ayrıca şehrin en iyi ve hızlı satan projeleri arasında bulunuyor. Brüt kira getirisi yaklaşık yüzde 6'lara kadar yükseliyor. Gelecek 5 senede yüzde 22'lik fiyat artışı tahmin edildiğini söyleyen Gürkan  “Londra’da, dünyanın en harika yerlerinden biri seçilen Thames Nehri kıyısında, yeni bir mikro şehir kuruluyor. Avrupa’nın en büyük projesi Greenwich Peninsula Projesi, Greenwich Yarımadası’nda, Londra’nın merkezinden 15 dakika mesafede yer alıyor" dedi.

Ayrıca yeni Elizabeth Line ile Bond Street ve London City Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta olduğu belirtilen projenin 48 dönüm yeşil alana sahip olduğunu söylediç Gürkan son olarak, "50'den fazla park bulunuyor. Yaşam alanı olarak tercih etmek isteyenleri cezbeden diğer özellikleri ise ortak çalışma alanları, özel spor salonu, 7/24 görevli personel, çocuk odası ve restoran diyebiliriz.” diye kaydetti.

Küresel piyasalar savaş ve Fed endişesi ile karışık seyirde!

2024'te 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışması başlıyor! 603 bin hektarda da tescil işlemleri tamamlanacak!

Depremden etkilenen bazı illerde yapılandırmadan yararlanmak için son 5 gün! Peşin ödemelere yüzde 90'a varan indirim!

Geri Dön