03 / 05 / 2024

Q Studio Esentepede satılık daireler

Q Studio Esentepede satılık daireler

Esentepe Q Studio'da satışlar 216 bin dolar ile 734 bin dolar arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Q Gate Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Q Gate Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Taleb Khaurı tarafından kuruldu.

Faıq Global Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faıq Global Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fayyaz Ahmad tarafından kuruldu. 

Ma Studio Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Studio Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Zengin tarafından kuruldu. 

Toner Studio Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Toner Studio Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Toner tarafından kuruldu. 

Payes Studio Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payes Studio Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Papatya Aydın tarafından kuruldu.

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

Flex Life Studio'da teslimler bu yıl sonunda!

Yüzde 60'ının satıldığı ve inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Çiğli Flex Life Studio'da teslimler yıl sonunda yapılacak.

Flex Life Studio'da bahar kampanyası!

BYY İnşaat'ın İzmir Çiğli'de inşa ettiği Flex Life Studio'da bahar kampanyası başladı. Yüzde 60'ı tamamlanan projede aynı gün tapu fırsatı sunuluyor.

İzmir Flex Life Studio'da aynı gün tapu fırsatı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, firmaları tarafından İzmir Çigli'de inşa edilen Flex Life Studio projesiyle ilgili bilgi verdi. Yavuz, projeden ev satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini belirtti.

Flex Life Studio Mavişehir Sports International'da tanıtıldı!

BYY İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çiğli'deki Flex Life Studio projesi Mavişehir Sports International'da kurduğu stant ile tanıtıldı.

Q Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Q Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emrah Tel ve Nigar Hatunoğlu imzaısyla kuruldu.

Flexlife Studio'da tapu teslimleri başladı!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flexlife'ın Satış Müdürü Ahu Pınar Tekşen, Flexlife Studio'yu seçen 40'tan fazla müşterinin tapularını aldığını söyledi.

Flex Life Studio'nun yüzde 50'si satıldı!

Geçen Temmuz'da İzmir Çiğli'de temelleri atılan Flex Life Studio'da yaşam 2017 yılı sonunda başlayacak. Satışların şimdiden yüzde 50'yi bulduğu belirtildi.

Q Studio Esentepede satılık daireler Haberi

Q Studio Esentepede satılık daireler

Esentepe'de inşaatı süren Q Studio Esentepe ToyaBigg imzasıyla hayata geçiriliyor. 4 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 37 konuttan meydana gelen Q Studio Esentepe'de 1+1 daireler 42 ila 68 metrekare, 2+1 daireler 78 ila 125 metrekare, 3+1 daireler ise 138 metrekare alanlarla tasarlandı.



Esentepe Q Studio'da satışlar 216 bin dolar ile 734 bin dolar arasında değişen fiyatlarla devam ediyor. Teslimleri 2014 Şubat ayında gerçekleşecek olan Q Studio Evleri'nde yüzde 1 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor.


Yüzde 1 peşinat ile 6 ay sonra ve teslimlerde yüzde 12 oranında ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise Deniz Bank'ta konut kredisi ile vadelendirilebiliyor.



Q...