25 / 07 / 2024

quantum

quantum

Arıkan Grup, Türk Hava Kuvvetleri gibi özel projelere imza atan Quantum markasını satın aldı..

Quantum Loft'ta 3 milyon 350 bin TL'ye! Hemen teslim!

Antalya Quantum Loft projesinde fiyatlar 3 milyon 350 bin TL'den başlıyor. Teslimleri hemen gerçekleşen projede 1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks konutlar yer alıyor. 

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'a kamp ve piknik malzemeleri geliyor...

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK’ta bu çarşamba günü birçok aktüel üründe indirim var. Orcamp kamp ve piknik setlerinden erkek ve kadın şortuna, Finish Quantum bulaşık makinesi kapsülü ile klimalara kadar birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor.

ŞOK'tan çeyiz düzeceklere müjde! Su Bardağı 99,95 TL, Borcam Tencere 79,95 TL ile satışta! 4 Mart 2023 fiyat listesi

ŞOK market her hafta olduğu gibi bu haftada aktüel ürünlerini duyurdu. ŞOK'un kampanyasında en dikkat çeken ise 25 TL alışveriş yapan herkese Finish quantum bulaşık makinesi tableti sadece 46 TL'ye veriyor olması. İşte 4 Mart 2023 aktüel ürünler listesi...

Migros’ta Finish Quantum Tablet 60 lira, Elidor şampuan 20 lira birden ucuzladı! 16 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Migros'ta bugünkü indirimli ürünler arasında günün yıldızlarından biri 20 lira birden indirime giren Elidor Şampuan olurken, Finish Quantum Tablet 15'li paket fiyatı 60 lira birden ucuzlayarak 29 liraya satışa sunuldu. Peki Migros'ta başka hangi ürünler indirimde?

Migros’ta Omo Active 37 lira, Finish Quantum 100’lü tablet 150 lira birden indirimde! 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Deterjan, yumuşatıcı, sıvı sabun, çamaşır suyu dahil çeşitli temizlik ürünlerinin büyük indirimlerle satışa sunulduğu Migros’ta, Omo Active Zor lekeler 4,5 kilogramlık paket 37 lira birden indirime girerek 112, 90 TL’ye, Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı 2.520 ml  97,90 TL yerine 25 lira indirimle 

Bulaşık makinesi alana Quantum Max hediye! Arçelik'ten Aralık ayı fırsatı..29 Aralık fiyat listesi

Arçelik, seçili bulaşık makinelerinde 8 aylık Finish Quantum Max hediye ediyor. Evlenecek olanlar yada evini yenileyecek olanlar bu kampanyayı mutlaka görmelisiniz. Peki Arçelik 6155 5 programlı bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?

Samsung iki orta segment cihaz için Android 13 yayınladı! Android 13 alacak Samsung telefonlar (Güncellenmiş Liste)

Android dünyasında geliştirmeler devam ediyor. Samsung, Galaxy A22 5G ve Quantum 2 için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini yayınladı.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Şok'tan dev indirim! Kuruyemiş, Finish Quantum Ultimate, Çikolata, Yulaf, Yumuşatıcı... 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan ŞOK, haftanın belirli günleri arasında seçili birçok ürüne indirim uyguladı. Bu indirimler ise ŞOK haftanın yıldızları olarak belirlendi! Peki, ŞOK'ta bu hafta indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 27 Haziran 2022 ŞOK kampanyalı

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile KEY Quantum International B.V. tarafından kuruldu.

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Kılıçarslan tarafından kuruldu.

Quantum Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Quantum Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Duman tarafından kuruldu. 

Quantum International Enerji ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum International Enerji ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bensu Hashemian tarafından kuruldu.

quantum Haberi

quantum
Bünyesinde Wainer, i-watch, Slazenger gibi markaları barındıran Arıkan Grup, Türk Hava Kuvvetleri gibi özel projelere imza atan Quantum markasını satın aldı. Türkiye'nin tek uluslararası saat markası olan ve 20'den fazla ülkeye ihracat yapan Quantum, Arıkan'ın dünyaya açılan bir penceresi...