30 / 04 / 2024

Quatrus Çavuşbaşı adres

Quatrus Çavuşbaşı adres

Quatrus Çavuşbaşı İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Cem Ocakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mesut Türkeri ile Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Beykoz'da imar sürecinde önemli adım!

Beykoz’da Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi’nin imar planı çalışmaları için gerekli olan “Sit Derecelendirmesi” Resmî Gazete’de yayımlandı. 

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Acarkent'ten 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çavuşbaşı Mahallesi'nde yer alan Acarkent Konut Sitesi'ndeki 399 metrekarelik villayı 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu sevinci!

Beykoz’daki 2/B çalışmaları kapsamında Çavuşbaşı’nda yaşayan 200 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz'da icradan 8.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Çavuşbaşı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. 

Beykoz Çavuşbaşı’nda imar planı çalışmaları başlıyor!

Beykoz Çavuşbaşı Mevkii Elmalı havzası imar planları sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve İSKİ’nin ortak gayret ve çabalarıyla çözülüyor, imar planı çalışmaları yakında başlıyor. 

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu heyecanı!

Beykoz Belediyesi tarafından ilçe sakinleri için gerçekleştirilen tapu dağıtım programları hız kesmeden devam ediyor.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Quatrus Çavuşbaşı adres Haberi

Quatrus Çavuşbaşı adres

Quatrus Çavuşbaşı İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Cem Ocakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mesut Türkeri ile Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu. 


Quatrus Çavuşbaşı İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, komisyon karşılığı satın alınmasına  satılmasına aracılık etmek, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa...