18 / 05 / 2024

R Form Group Yapı İnşaat adres 

R Form Group Yapı İnşaat adres 

R Form Group Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kasap ve İsmail Şirin ortaklığında kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Nmn Group Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nmn Group Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Maryam Khalık M Al-Atteyah ve Noora Alı N.A. Alattıaya ortaklığında kuruldu.

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Aghamalıyev tarafından kuruldu.

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Pirim tarafından kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Funds Group Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Funds Group Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Kehil, Mowafaq Alsharıf tarafından kuruldu.

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hesamedın Abasalta tarafından kuruldu.

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Bavvazır tarafından kuruldu.

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Dovletmyrat Jumadurdyyev tarafından kuruldu.

R Form Group Yapı İnşaat adres  Haberi

R Form Group Yapı İnşaat adres 

R Form Group Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kasap ve İsmail Şirin ortaklığında kuruldu.

R Form Group Yapı İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arza ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak, kiraya vermek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...