17 / 06 / 2024

Raad Impex adre

Raad Impex adre

Raad Impex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad F.M. Abdel Rahman tarafından kuruldu. 

Raad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Raad Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

Toros İmpex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros İmpex İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kıcık tarafından kuruldu.

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raad Z.Sabeeh Sabeeh tarafından kuruldu.

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullah S Almazroua ve Nawres Raad Y. Younus ortaklığında kuruldu. 

Raad Impex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raad Impex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad F.M. Abdel Rahman tarafından kuruldu. 

Impex Global Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Impex Global Enerji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Lepiev tarafından kuruldu. 

Tekno Enternasyonal Mühendislik Ve İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Enternasyonal Mühendislik Ve İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi A. Hattab Hashım Nasrawı ve Raad R. Halol Alsawadı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arya İmpex Grup İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arya İmpex Grup İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün kuruldu.

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Parwız Mohammad Hasan ve Abdul Samad Nazarı ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Adre Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adre Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Şengül tarafından 28 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi' nde kuruldu.

Terrace Plus'ta geleceğin hayatı bugünden yaşanıyor!

İnanlar’ın Terrace Plus projesi; her detayına işlemiş yüksek teknolojisi, futuristik çizgileri, yüksek kalitesi ve dikkatle seçilen konumu ile İstanbul’da geleceğin yaşamının en ayrıcalıklı adre si...

Akmerkez GYO Genel Kurulu 3 Mayıs'ta toplanıyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2010 yılı olağan genel kurul toplantı tarihi, yeri, saati ve gündemini açıkladı. şžirketin genel kurulu 3 Mayıs 2011 tarihinde, saat 12.00'da, Nispetiye Caddesi, Akmerkez, E-3 Blok, Kat.1, Etiler-İstanbul adre

Raad Impex adre Haberi

Raad Impex adre

Raad Impex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad F.M. Abdel Rahman tarafından kuruldu. 

Raad Impex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar,gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri,termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibikonaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme...