29 / 04 / 2024

Terrace Plus'ta geleceğin hayatı bugünden yaşanıyor!

Terrace Plus'ta geleceğin hayatı bugünden yaşanıyor!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Plus

İnanlar’ın Terrace Plus projesi; her detayına işlemiş yüksek teknolojisi, futuristik çizgileri, yüksek kalitesi ve dikkatle seçilen konumu ile İstanbul’da geleceğin yaşamının en ayrıcalıklı adre si...



Akıllı ev sistemleri teknolojilerinin en yenilerinin kullanıldığı Terrace Plus projesi modern hayatın beklentilerinin tam olarak desteklendiği; daha kolay, daha keyifli, daha güvenli sonuç olarak daha konforlu bir yaşam sunuyor. 


Son teknoloji touch panellere sahip Terrace Plus villalarında ısınmadan aydınlatmaya her detayın hızla ve kolayca kontrol edilebiliyor, güvenlik kameraları izlenebiliyor. Üstelik internet üzerinden bilgisayar, akıllı telefon veya tablet ile bu özelliklere ulaşmak, uzaktan kontrol edebilmek mümkün. İleri düzey yerden ısıtma teknolojilerinin kullanıldığı Terrace Plus yaşam alanlarında soğutma için de VRV sistemleri kullanılıyor, 4 mevsim keyif ve konfor sunuluyor.


Projeye özel olarak tasarlanmış banyo ve mutfak mobilyaları ile iç mekanlarda da estetik bütünlüğün korunduğu yenilikçi bir anlayış hüküm sürüyor. Çelik, cam ve alüminyumun ince bir zevkle bir araya geldiği, doğu ve batı yönüne uzanan yekpare camlarıyla gün boyu güneş enerjisinden faydalanan villaların en önemli özelliği içeride her noktanın gün ışığı ile buluşabilmesidir. Işığın her noktasına hakim olduğu villalarda doğa adeta bir dekorasyon öğesine dönüşüyor, tüm güzelliğiyle yaşam alanlarının içine giriyor. 


Çağdaş villa mimarisinin, çağdaş ve yaşayan bir sanat eserine dönüştüğü Terrace Plus, futuristik görünümünün içinde minimal bir şıklık yatıyor.


Cam cephelerde, cephe kabuğunun içine gömülü rüzgar ve güneş sensörlü dış storlar, villaları daha da konforlu hale getiriyor. 


Terrace Plus’ta doğal arazi kademelerine yerleştirilen bloklar ve yeraltının otopark olarak kullanılması fikri, hem doğa ile iç içe hem de güvenli yaşam alanları oluşturulmasını sağlıyor. Kademelerden ışık alan otoparklar, yer altındayken sanki sokaktaymış hissi uyandırıyor. Villaları birbirinden ayıran özel peyzaj tasarımı aynı zamanda her bir villaya doğa ile iç içe -eşsiz bir ahenk içinde- yaşam imkanı sunuyor.


İnanlar’ın, deneyim ve tecrübesiyle hayata geçirdiği Terrace Plus, 2015’te tamamlanacak. Eşine dünyada az rastlanır stili, avangart yaşam alanlarıyla Terrace Plus kalite ve prestiji en üst düzeyde yaşamak ve her zaman kazandıracak güçlü bir yatırım yapmak isteyenler için ideal. 

İstanbul’da uzman yatırımcıların ve şehir planlamacılarının yıllardır dikkat çektiği Zekeriyaköy bölgesi, yakın zamanda yapılan dev yatırımlarla değerine değer katmaya devam ediyor. Başta 3. köprü ve 3. havalimanı olmak üzere, sayısız ulaşım yatırımıyla geleceğin İstanbul’unun önemli noktalarından biri olmaya en yakın aday Zekeriyaköy, artık daha kazançlı, daha prestijli ve ulaşımı daha kolay. Terrace Plus işte bu gelişimin ve kazançlı geleceğin tam kalbinde; şıklık, konfor ve kazancı bir araya getiriyor. 


Terrace Plus projesi ile ilgili bilgi almak,  proje maketini görmek isteyenler, özel sunum ve detaylı bilgi almak için merkez satış ofisimizi 09:00- 19:00 saatleri arası ziyaret edebilir ve 444 2 002 no’lu telefondan bize ulaşabilirler.



projeye sor



Geri Dön