30 / 04 / 2024

terrace plus nerede

terrace plus nerede

İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Plus'ın örnek villası ziyarete hazır hale geldi. İstanbulluları yeni bir villa anlayışı ile tanıştıran Terrace Plus, 54 modern villadan oluşuyor.

Terrace Plus örnek villa ziyaretleri başladı!

Zekeriyaköy'de İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen Terrace Plus; ziyarete hazır hale gelen örnek villası ile ilk defa gözler önünde. Zekeriyaköy, önümüzdeki dönemlerde 3. köprü ve 3. havalimanı ile önümüzdeki dönemlerde yaşam ve yatırım tercih edilecek.

Terrace Plus Zekeriyaköy fiyat listesi!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Plus Zekeriyaköy fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Terrace Plus projesinde 2 oda 1 alon bahçe dubleksi, 3 oda 1 salon dubleks yer alıyor...

Serdar İnan: Terrace Plus 'ta iç mekanlarda da estetiği koruduk!

İnanlar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Zekariyaköy'de inşa ettikleri Terrace Plus 'ta iç mekanlarda da estetiği koruduklarını söyledi. Kullanılan tüm ürünler özel olarak tasarlandı

Terrace Plus'ta geleceğin hayatı bugünden yaşanıyor!

İnanlar’ın Terrace Plus projesi; her detayına işlemiş yüksek teknolojisi, futuristik çizgileri, yüksek kalitesi ve dikkatle seçilen konumu ile İstanbul’da geleceğin yaşamının en ayrıcalıklı adre si...

Terrace Plus'ta teslimler 2015 yılında yapılacak!

Terrace Plus yeni nesil villa yaşamından beklenenlerin ilerisinde. Işığın ve şeffaflığın hacimle olabilecek en iyi şekilde ilişkilendirildiği bu özgün proje doğayla mükemmel bir bütünlük içinde...

Terrace Plus nerede?

Terrace Plus nerede? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İnanlar İnşaat Terrace Plus villaları 585 bin dolardan başlayarak satışa sunuluyor...

Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü kaç TL, en uygun nerede? 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Durilium Airglide teknolojisine sahip Tefal FV5770 Easygliss Plus, olağanüstü kaygan tabanıyla ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Peki, Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Genyap Oxygen Plus nerede?

Genyap Oxygen Plus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satışlarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

216 Yapı tarafından hayata geçirilen 216 Koru Plus Çekmeköy projesi 13’er katlı 3 bloktan meydana geliyor.  Peki 216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

Strada Plus Evleri nerede?

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından 239 bin L'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. Strada Plus Evleri nerede?

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

Atakent Terrace Tema nerede?

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema projesinde aylık taksitler 3 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Atakent Terrace Tema nerede?

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blokta 437 adet daire ve 508 adet home ofisten oluşuyor. Peki Esenyurt Terrace Mix nerede?

Terrace Home İnanlar nerede?

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Terrace Home İnanlar projesi 23 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 87 konut bulunuyor. Peki Terrace Home İnanlar nerede?

İnanlar Terrace Home nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği İnanlar Terrace Home projesi 23 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Peki İnanlar Terrace Home nerede?

terrace plus nerede Haberi

terrace plus nerede

İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Plus'ın örnek villası ziyarete hazır hale geldi. İstanbulluları yeni bir villa anlayışı ile tanıştıran Terrace Plus, 54 modern villadan oluşuyor. Proje, akıllı bina teknolojileri ve avangart mimarisiyle dikkat çekiyor. 


Dünya 


Terrace Plus iletişim

Telefon: 0212 215 50 30

Web: