02 / 05 / 2024

Terrace Plus'ta teslimler 2015 yılında yapılacak!

Terrace Plus'ta teslimler 2015 yılında yapılacak!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Plus

Terrace Plus yeni nesil villa yaşamından beklenenlerin ilerisinde. Işığın ve şeffaflığın hacimle olabilecek en iyi şekilde ilişkilendirildiği bu özgün proje doğayla mükemmel bir bütünlük içinde...



Çağdaş villa mimarisinin, çağdaş ve yaşayan bir sanat eserine dönüştüğü Terrace Plus sadece Zekeriyaköy’ün değil, tüm İstanbul’un villa yaşamının geleceğine atılmış önemli bir adım. 

Terrace Plus; İNANLAR deneyimi ve en yeni inşaat teknolojilerinin yansımasıyla her zaman değerli kalacak benzersiz bir yaşam ve yatırım fırsatı.


Terrace Plus’ta doğal arazi kademelerine yerleştirilen bloklar ve kademe altlarının otopark olarak kullanılması fikri, hem doğa ile iç içe hem de güvenli yaşam alanları oluşturulmasını sağlıyor. Kademelerden ışık alan otoparklar, yer altındayken sanki sokaktaymış hissi uyandırıyor.


Doğu ve Batı yönüne uzanan yekpare camlarıyla gün boyu güneş enerjisinden faydalanan villaların en önemli özelliği içeride her noktanın gün ışığı ile buluşabilmesi. Cam cephelerde, cephe kabuğunun içine gömülü rüzgar ve güneş sensörlü dış storlar, villaları daha da konforlu hale getiriyor.


Akıllı ev sistemiyle donanacak Terrace Plus villalarında, modern hayatın beklentilerinin tam olarak desteklendiği; daha kolay, daha keyifli, daha güvenli sonuç olarak daha konforlu bir yaşam sunuluyor. 

Villaları birbirinden ayıran özel peyzaj tasarımı aynı zamanda her bir villaya doğa ile iç içe -eşsiz bir ahenk içinde- yaşam imkanı sunuyor.


Zekeriyaköy gibi şehrin iş dünyasına bu kadar yakın, ulaşımı bu kadar kolay olup da doğayla bu kadar iç içe yaşam sunabilen başka bir konum yok. Terrace Plus’ta ormanın dinginliğini, sessizliğin huzurunu yaşarken, şehrin kalbine dakikalar içinde ulaşmak mümkün. Maslak, Levent ve İstinye’ye sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan Terrace Plus, şehrin en kaliteli eğitim, sağlık, alışveriş ve eğlence merkezlerine kolayca ulaşım sunuyor.


İstanbul’da uzman yatırımcıların ve şehir planlamacılarının yıllardır dikkat çektiği Zekeriyaköy, yakın zamanda yapılan dev yatırımlarla Terrace Plus’ın değerine değer katmaya da devam ediyor. Başta 3. köprü ve 3. havalimanı olmak üzere, sayısız ulaşım yatırımıyla geleceğin İstanbul’unun önemli noktalarından biri olmaya en yakın aday Zekeriyaköy artık daha kazançlı, daha prestijli ve ulaşımı daha kolay. 


İnanlar’ın, deneyim ve tecrübesiyle  hayata geçirdiği Terrace Plus, 2015’te tamamlanacak. Eşine dünyada az rastlanır stiliyle, avangart yaşam alanlarıyla Terrace Plus, kalite ve prestiji en üst düzeyde yaşamak ve her zaman kazandıracak güçlü bir yatırım yapmak isteyenler için ideal.


Telefon: 444 2 002

Web:www.inanlarinsaat.com.tr



projeye sor



Geri Dön