30 / 04 / 2024

terrace plus iletişim

terrace plus iletişim

İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Plus'ın örnek villası ziyarete hazır hale geldi. İstanbulluları yeni bir villa anlayışı ile tanıştıran Terrace Plus, 54 modern villadan oluşuyor.

Terrace Plus iletişim!

Terrace Plus iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 54 adet villanın yer aldığı projede 2 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 3 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor...

Terrace Plus Zekeriyaköy fiyat listesi!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Plus Zekeriyaköy fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Terrace Plus projesinde 2 oda 1 alon bahçe dubleksi, 3 oda 1 salon dubleks yer alıyor...

Terrace Plus'ta teslimler 2015 yılında yapılacak!

Terrace Plus yeni nesil villa yaşamından beklenenlerin ilerisinde. Işığın ve şeffaflığın hacimle olabilecek en iyi şekilde ilişkilendirildiği bu özgün proje doğayla mükemmel bir bütünlük içinde...

Terrace Plus satış ofisi!

Terrace Plus satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Zekeriyaköy Terrace Plus fiyaları 585 bin dolardan başlayarak yükseliyor...

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi!

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 5+1'e  kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimler başladı. 

Strada Plus Akzirve iletişim!

Strada Plus Akzirve iletişim bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Aktan Terrace iletişim bilgileri!

Fiyatların 1 milyon 850 bin dolardan başladığı Aktan Terrace'de daire teslimleri Ekim 2017'de yapılıyor. Kadıköy Suadiye'de bulunan Aktan Terrace iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor..

Terrace Su Sefaköy iletişim!

Terrace Su Sefaköy iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Su Evleri için ön talep toplanıyor. Projede 160 daire olacak...

İnanlar Terrace Koru Residence iletişim!

İnanlar Terrace Koru Residence iletişim için satış ofisiyle 444 2 002 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilen projede vade farksız 48 ay taksit yapılabiliyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Alemdağ Terrace Koru Çekmeköy iletişim!

Alemdağ Terrace Koru Çekmeköy iletişim için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnanlar İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Terrace Koru İnanlar iletişim!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje toplam 150 adet daireden oluşuyor. Terrace Koru İnanlar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 002 olarak belirlendi.

Terrace Koru Alemdağ iletişim!

Terrace Koru Alemdağ iletişim bilgilerine göre satış ofisiyle 444 2 002 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje 3 blokta 150 adet daireden oluşuyor.

Terrace Koru iletişim!

Terrace Koru iletişim için 444 2 002 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 150 adet konutun yer aldığı projenin yarın satışa çıkması planlanıyor.

İnanlar Terrace Koru iletişim!

İnanlar Terrace Koru iletişim için satış ofisi ile 444 2 002 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilen projede 1+1 ev fiyatları 302 bin TL'den başlıyor.

Çekmeköy Terrace Koru iletişim!

Çekmeköy Terrace Koru iletişim için 444 2 002 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

terrace plus iletişim Haberi

terrace plus iletişim

İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Plus'ın örnek villası ziyarete hazır hale geldi. İstanbulluları yeni bir villa anlayışı ile tanıştıran Terrace Plus, 54 modern villadan oluşuyor. Proje, akıllı bina teknolojileri ve avangart mimarisiyle dikkat çekiyor. 


Dünya 


Terrace Plus iletişim

Telefon: 0212 215 50 30

Web: