01 / 05 / 2024

Terrace Plus satış ofisi!

Terrace Plus satış ofisi!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Plus

Terrace Plus satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Zekeriyaköy Terrace Plus fiyaları 585 bin dolardan başlayarak yükseliyor...




İstanbul Avrupa yakasında Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Plus konut projesi  İnanlar İnşaat  tarafından yükseliyor. Terrace Plus satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberin devamında bulunuyor.


Zekeriyaköy Terrace Plus projesinde 54 adet ikiz villa yer alıyor. Terrace Plus Zekeriyaköy projesi 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Terrace Plus İnanlar İnşaat daire tipleri olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçeli konutlar bulunuyor. Yakın zamanda satışa sunulacak olan Terrace Plus İnanlar İnşaat fiyatları 585 bin dolardan başlıyor.


Terrace Plus satış ofisi ile görüşerek Terrace Plus ödeme koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz. Terrace Plus İnanlar Zekeriyaköy fiyatları en yüksek 850 bin doları buluyor. 


İnanlar Terrace Plus Zekeriyaköy projesinde villalar 120 metrekare ile 195 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Terrace Plus Zekeriyaköy teslimleri 20 ay sonra yapılıyor.


Terrace Plus satış ofisi

Telefon: 0212 215 50 30

Web Adresi: www.terrace-plus.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön