06 / 05 / 2024

rabia kulaksız

rabia kulaksız

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Rabia Kulaksız tarafından kuruldu...

O ilde 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 42 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili Bahşili ilçesi, Karaahmetli Köyü, Merkez Doğanayköyü, Merkez Kurtuluş-2 mahallesi, Balışeyh İlçesi  Koçubaba köyü, Balışeyh İlçesi Kulaksız köyü, Sulakyurt Hamzalı köyü, Keskin Köprü  köyü, Yahşihan Irmak Köyü, Kılıçlar Köyündeki 42 arsayı satıyor.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kulaksız tarafından kuruldu.

İBB Beyoğlu'ndaki arsayı 1 milyon liraya satıyor!

İBB Beyoğlu Kulaksız’da bulunan arsayı satıyor. 200 metrekarelik arsa için belediye, 1 milyon TL muhammen bedel belirledi.

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” diye konuştu.

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. İnan Kulaksız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sisa Tasarım Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sisa Tasarım Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Kulaksız ve Oğuz Düzenli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Pendik, Kurtköy Mahallesi'nde kuruldu.

Beyoğlu'nda 6 mahalle riskli alan ilan edildi!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Rabia Kulaksız tarafından kuruldu...

Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu açıldı!

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Amasya’nın Merzifon ilçesinde adının verildiği yeni yaptırılan okulun açılışı yapıldı, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu’nun açılış törenine Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin de katıldı...

ERC YAPI ile Denizbank kentsel dönüşüm işbirliği protokolünü yeniledi!

İmza törenine Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, Avrupa 2. Bölge Müdürü Murat Kulaksız, Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol katıldı.

Gebze'de şehit komutanın adı caddeye verildi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde oluşturulan yeni caddeye Muş'un Malazgirt ilçesinde şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı verildi.

rabia kulaksız Haberi

rabia kulaksız


Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Rabia Kulaksız tarafından kuruldu. Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Esenler'de yer alıyor.



İş konusu;


1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 3--Hazır beton ve elemanlarının imalatı, satışı, hazır beton taşıma, kurulan hazır beton...