04 / 08 / 2024

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi adres 

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi adres 

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Doğan ve Mahmut Doğan ortaklığında kuruldu.

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadet Ağca tarafından kuruldu.

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te Ziya Şahinbaş tarafından kuruldu.

Akella Group Dizayn Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akella Group Dizayn Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Bekir Gür tarafından kuruldu.

Mındcube Dizayn Mimarlık İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mındcube Dizayn Mimarlık İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mesut Taşcı tarafından kuruldu.

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Doğan ve Mahmut Doğan ortaklığında kuruldu.

Mukarnas Dekorasyon Tasarım Dizayn İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mukarnas Dekorasyon Tasarım Dizayn İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Ahmed M. Bakır Elamın tarafından kuruldu.

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dikentepeli tarafından kuruldu...    

KA Dizayn Mimarlık İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KA Dizayn Mimarlık İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Albayrak tarafından kuruldu. 

Decora Internatıonal Dekorasyon Dizayn İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decora Internatıonal Dekorasyon Dizayn İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hıba Abdulghanı tarafından kuruldu.

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sema Öztürk ve Ahmet Çalış tarafından kuruldu.

Yolpark Otopark Çizim Dizayn İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolpark Otopark Çizim Dizayn İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ulaş Sidar tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Suat Eğilli ve Mustafa Eğilli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir 'de kuruldu.

Gülseren-Anayurt modern bir şeklide dizayn ediliyor!

Mamak'ın gecekondulasmasıyla sıkıntılı bölgelerinden biri olan Gülseren-Anayurt'ta kentsel dönüşüm projesi tüm hızıyla sürüyor. 440.000 metrekarelik bir alanda uygulanan projeyle, bölge yeniden ve modern bir seklide dizayn ediliyor

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi adres  Haberi

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi adres 

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Doğan ve Mahmut Doğan ortaklığında kuruldu.

Rad Dizayn İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
DİZAYN a. her türlü inşaat cephelerini dizayn etmek. b. her türlü inşaatla ilgili dizayn işlerini yapmak yaptırmak. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....