06 / 05 / 2024

Rafet Eren Yorulmazer

Rafet Eren Yorulmazer

Segment Yapı Anonim Şirketi, Salih Gürhan Bakırküre, Rafet Eren Yorulmazer, Halil Fatih Karabacak, Cüneyt Karabacak, Baha Murat Dişli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Per Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Per Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye ile bugün Rafet Eren Yorulmazer imzasıyla kuruldu.

Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haydar Eren imzasıyla kuruldu.

Eren Adalı, Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Dekorasyona meraklı elitler için yeni bir mağaza açıldı. Ünlü işadamı Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı, ev dekorasyonuna sanatsal bir yorum katmak amacıyla İtalya'nın seçkin mobilya markalarını tek çatı altında toplayarak Ayn Design adıyla Nişantaşı'nda bir mağaza açtı.

Eren Technic Yapı Teknolojileri İnşaat İthlat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Technic Yapı Teknolojileri İnşaat İthlat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İsmail Yoleri imzasıyla kuruldu.

Eren Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şaban Gelmez tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

Güzelce Turgay Şeren Stadyumu açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Güzelce Turgay Şeren Stadyumu yeni sezon açılışına görkemli bir etkinlikle merhaba dedi

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

Cenk Eren Kıbrıs'a yerleşiyor!

MERİT Crystal Cove Hotel’de iki yıldır her çarşamba sahne alan Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Eren, "Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler” dedi.

Eren Erdem Suriyeliler'e TOKİ konutları açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, TBMM Başkanlığı’na atıl durumdaki TOKİ konutlarının yoksul ve evsizlere verilmesini öngören kanun teklifi verdi.

Galatasaray'dan Turgay Şeren Müzesi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, hayatını kaybeden sarı-kırmızılıların ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren'in adını Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde açılacak müzeye vereceklerini söyledi.

Eren Kız Öğrenci Yurt İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Kız Öğrenci Yurt İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Sinan Eren tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Akpınar Caddesi'nde kuruldu.

Turan Eren Antalya'da dev konut projesini hayata geçirecek!

Emekli Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, geliştirdiği "garantili kooperatifçilik" modeli ile dev bir konut projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Rafet Orhan: Arsa en karlı yatırım aracı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, sürpriz projelerle insanlara daha çok gelir kazandırmaya devam edeceklerini belirtti ve arsa yatırımının kazançlı olduğunu vurguladı.

Rafet Eren Yorulmazer Haberi

Rafet Eren Yorulmazer
Segment Yapı Anonim Şirketi, Salih Gürhan Bakırküre, Rafet Eren Yorulmazer, Halil Fatih Karabacak, Cüneyt Karabacak, Baha Murat Dişli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. 


Segment Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak; resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...