05 / 05 / 2024

Raffles İstanbul otel

Raffles İstanbul otel

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

Melas İstanbul Otel geliyor!

Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., İstanbul Gayrettepe'de 2 bin 200 metrekarelik alan üzerinde Melas İstanbul Otel'i inşa edecek...

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 45 bin 900 milyon TL sermaye 10 Şubat'ta ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Raffles İstanbul otel Haberi

Raffles İstanbul otel

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı.

Raffles İstanbul Zorlu Center adıyla açılan otel, dört ay içinde birçok ödül aldı. Conde Nast Traveler ve Tatler Travel Guide tarafından '2014'ün En İyi 101 Yeni Oteli' listesine seçilen, Fodor's Travel'ın ise '2014'ün En İyi 20 Yeni Oteli' listesine giren otel; en son Luxury Travel Intelligence tarafından '2014'ün En İyi 10 Lüks Oteli'nden biri olarak seçilmiş.

Bu ödüllerden dolayı olsa gerek Raffles, İstanbul'a gelen zengin turistlerin yeni gözdesi olmuş... 


Bülent...