30 / 04 / 2024

rafineri yatırım bedeli

rafineri yatırım bedeli

Rafa kalkan 2 milyar dolarlık rafineri yatırımı tekrar gündeme geldi. Malezyalı şirket, yatırım için düğmeye bastı. Şİrket yatırım için 2 milyar dolar ayırdı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Silivri Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

rafineri yatırım bedeli Haberi

rafineri yatırım bedeli

Türk ekonomisinin istikrara kavuşmasıyla, rafa kalkan uluslararası yatırımlar tekrar gündeme gelmeye başladı. 2.5 yıl önce yaşanan Gezi olayları sonrası rafineri yatırımını askıya alan Malezyalı şirket, konuyu yeniden gündemine aldı. Türkiye'de rafineri için arazi arayan şirket, bunun için 2 milyar dolarlık bir bütçe ayırmış, ancak olayların çıkması nedeniyle projeden vazgeçerek Türkiye'den çekilmişti. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 49.4'le tek başına iktidara gelmesinin ardından bu projenin gerçekleşme umudu doğdu. 2012'nin ortalarında Malezyalı şirketin Türkiye gelmek için kendileriyle temasa geçtiğini söyleyen Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Altınbaş, hemen seçim ertesinde şirket yöneticilerinin yeniden akaryakıt sektörüyle ilgili bilgi istediğini, kendisinin de 2 haftaya kadar Malezya'ya gideceğini söyledi. 


YATIRIMLAR ARTAR 

Altınbaş, "O günlerde şirket oldukça istekliydi. Yatırımın yapılabileceği arazilere dahi bakmıştı. Projenin bütçesi de...