17 / 05 / 2024

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Cem Kayhan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir İnşaat tarafından Göktürk'te hayata geçirilen Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Demir Panorman'da yer alan konutların teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanıyor.

My Saılıng Denizcilik Limited Şirketi Kuruldu!

My Saılıng Denizcilik Limited Şirketi Kadıköy’de 100.000,00 TL sermaye ile Yusuf Demir tarafından kuruldu.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattının yüzde 32'si tamamlandı!

Türkiye'nin Avrupa ülkeleriyle yüksek standartlı demir yolu bağlantısını sağlayacak "Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi'nin yüzde 32'si tamamlandı...

Beton ve demir kötü kullanıldığında yıkım getiriyor!

Doç. Dr. Ali Demir depremde binaların yıkılma sebebini anlattı. İzmir depreminde 20-30 yıllık binalar çöktü... 500-600 yıllık yapıların sağlamlığına işaret eden Demir, “Geçmişte kar amacı yoktu. Şimdi kat sayısı fazlalığına bakılıyor” dedi.

Demir yolu taşımacılığını yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizde demir yolu taşımacılığı genel taşımacılığın içerisinde yüzde 4'lerde. Kısa zamanda bunu yüzde 10'lara çıkarmayı ve 2025 yılı sonrasında yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Netaş Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netaş Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Sağlam tarafından kuruldu. 

Serpa Hırdavat İnşaat Demir Çelik Saç Elektrik Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpa Hırdavat İnşaat Demir Çelik Saç Elektrik Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aydın tarafından kuruldu.

Sudan'daki demir yolu hattına Türkiye imzası!

Raylı sistemler alanında faaliyet gösteren RAYSİMAŞ Sudan'da liman bağlantısını sağlayacak Sallom-Sevakin-Sheikİbrahim demir yolu hattının fizibilite etüd, projelendirme ve yapım müşavirliği işini üstlendi. RAYSİMAŞ, sözleşmenin imzalanmasının ardından söz konusu işe başlayacak.

Mısır ve Sudan arasına demir yolu hattı projesi!

Mısır ve Sudan arasına kurulması planlanan demir yolu hattı projesi için anlaşmalar sağlandı. 650 kilometre uzunluğunda olacak projenin 3 yılda bitirilmesi planlanıyor.

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cem Kayhan tarafından  kuruldu. 

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda diğer ikinci el eşya perakende ticareti(İkinci el motorlu kara taşıtları ve motosiklet parçaları ile giysi hariç) Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; ANADOLU MAH.ALSANCAK CAD.EVREN DIŞ TİC.SİT.NO:27...