05 / 05 / 2024

rahmi koç beşiktai

rahmi koç beşiktai

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, stadın gezisi sırasında Rahmi Koç'a Orman'ın yanı sıra kulüp as başkanları Deniz Atalay, Umut Güner, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile bazı yöneticilerin eşlik ettiği belirtildi.

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Rahmi Koç'tan elmas değerinde 7 tavsiye!

Bu sene Türkiye'nin en zengin insanları sıralamasında 15'inci kişi olan Rahmi Koç, elmas değerinde 7 tavsiye verdi. İşte Rahmi Koç'tan başarılı olmak için 7 tavsiye...

Altın beştaş yüzüklerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Koçak beştaş yüzük 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın beştaş yüzüklerde yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Peki beştaş yüzük fiyatları ne kadar? Beştaş yüzük kaç lira? İşte Koçak beştaş yüzük fiyat listesi 17 Ekim 2022...

Tektaş fiyatına beştaş! Beştaş yüzüklerde muhteşem indirim! İşte Koçak pırlanta beştaş yüzük 9 Eylül 2022 fiyat listesi 

Koçak, pırlanta beş taş yüzük fiyatlarında muhteşem indirim başlattı. Tektaş fiyatına beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler mutlaka bakın! İşte İşte Koçak pırlanta beştaş yüzük 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüş fiyatları son beş gün içerisinde en yüksek seviyelere ulaştı. Gümüşün gramı bugün 12,28 liradan işlem görürken ons fiyatı 26 dolara koşuyor. Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için uzmanlardan şok açıklamalar geldi...

Target 90S Masajlı Koşu Bandı ŞOK'ta kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

ŞOK VOLTA Target 90S Masajlı Koşu Bandı ürününü 9 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda uygun fiyatıyla alıcısının beğenisine sundu. İşte Target 90S Masajlı Koşu Bandı 9 Nisan 2022 fiyat ve ürün bilgisi...

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Koç ve Yeter Koç tarafından kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç tarafından kuruldu.

Rahmi Koç’un Kaleköy'deki tarihi evi!

Rahmi Koç, Kaleköy'deki tarihi evine gitti. 5 kamarası bulunan yelkenli yatını, evinin bulunduğu Kaleköy’de demirleyen Koç, evinde dinlendi...

rahmi koç beşiktai Haberi

rahmi koç beşiktai

Fikret Orman ve Rahmi Koç Vodafone Arena'da

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,  siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi de olan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'a yapımında son aşamaya gelen Vodafone Arena'yı gezdirdi.


Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, stadın gezisi sırasında Rahmi Koç'a Orman'ın yanı sıra kulüp as başkanları Deniz Atalay, Umut Güner, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile bazı yöneticilerin eşlik ettiği belirtildi.


Gezi sırasında Fikret Orman'ın, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdiği Koç'la görüş alışverişinde bulunduğu...