19 / 05 / 2024

Raif Dağ

Raif Dağ

Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raif Dağ, Kıyas Kıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Sancaktepe Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

DAÜ Şehitlikler Mimari Proje Yarışması'nda sona gelindi!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitlikleri Mimari Yarışma Projesi’nde sona geldi. Yarışmaya katılan projeler ise bugün, saat 17:00’de, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sergilenecek.

Turcatur Turizm Seyahat İnşaat Emlak Gıda ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcatur Turizm Seyahat İnşaat Emlak Gıda ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raif Özpedal Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök mahkemelik oldu!

Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler arasındaki anlaşmazlıklar mahkemeye taşındı. Akmerkez GYO 2013 genel kurulunda da birçok maddeye muhalefet şerhi koyan Ömer Dinçkök hukuki haklarını kullanacağını belirtiyor.

Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raif Dağ, Kıyas Kıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Sancaktepe Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Akkök, Yalova'da Raif Dinçkök Kültür Merkezi'ni açtı!

Akkök şžirketler Grubu tarafından Yalova 'da kurulan Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RDKM), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı...

Raif Dinçkök ile Esra Dinçkök mutlu aile pozu verdi!

Raif Dinçkök"ün adı çapkınlık dedikodularına karışmış, Esra Hanım da evi terk etmişti. Öğrendiğim kadarıyla çift konuşup anlaşmış, evliliklerine bir şans daha tanımaya karar vermiş

Raif Dinçkök Kültür Merkezi 7,5 milyon dolara mal oldu!

Akkök şžirketler Grubu tarafından Yalova"da 7,5 milyon dolara mal olan Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RKDM) tanıtıldı. Merkezin 2011 yılında açılması hedekleniyor

Sivas Zara'da ham toprak satılacak

Sivas'a bağlı Zara'da bulunan 3 ham toprak, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan ham topraklar, 3 bin 364 metrekare ile 28 bin 9 metrekare arasında değişiyor.

En büyük emlak fuarı Antalya'da

Turizm, sanayi ve ticaret yapısıyla Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Antalya'da 8-11 Mayıs'ta Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım, işletme ve finans hizmetleri buluşması yapılacak.

Tekirdağ'da 61 arsa satılacak

Tekirdağ'a bağlı Merkez, Çerkezköy, Hayrabolu ve Malkara'da bulunan arsa, tarla, bahçeli kerpiç ev ve ham toprak satışı için Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 - 28 Nisan tarihleri arasında ihale yapılacak. Satışa çıkarılan araziler, 91 metrekare il

Samsun'da arsa satılacak

Samsun'a bağlı Çarşamba Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak.

Manisa'da 18 arsa satılacak

Manisa'ya bağlı Merkez'de bulunan bahçe, ev ve avlusu, kargir ev ve avlusu ile ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 334 metrekare ile 3 bin 370 metrekare arasında değişiyor.

KİPTAŞ, Maltepe Konutları ikinci etabı 14 Nisan'da satışa çıkaracak!

KİPTAŞ Maltepe'de inşa edeceği ikinci etapta bulunan 1.276 konutu 14 Nisan'da satışa çıkaracak. Satışın lansmanı 14 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilece

Raif Dağ Haberi

Raif Dağ

Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raif Dağ, Kıyas Kıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta kuruldu. 


Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi, Ulaş İş Hanı,...