29 / 04 / 2024

raif mermutlu

raif mermutlu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, kurumdaki görevinden ayrılıyor. Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdürlük görevini yürütücek o isim belli oldu. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raif Şengönül ve Selçuk Develioğlu ortaklığında kuruldu.

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Arcadium Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcadium Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Reya Kurt, Raif Kurt, Işıl Acar ortaklığında kuruldu.

İSKİ'de sürpriz görev değişimi! Erdoğan belediye başkanıyken kurumda çalışıyordu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, kurumdaki görevinden ayrılıyor. Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdürlük görevini yürütücek o isim belli oldu. İşte ayrıntılar...

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Rkg Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkg Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Raif Kemal Gerim tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raif Ali Dinçkök'ün biyografisi...

Raif Ali Dinçkök, Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü'nün seçilmesi kararlaştırıldı.

İntegral Çevre İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Çevre İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Raif Öztürk, Sare Öztürk ve Davut Öztürk ortaklığında kuruldu. 

raif mermutlu Haberi

raif mermutlu

İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, 8 Ağustos’ta emekliye ayrılarak görevi bırakmaya karar verdi. 

Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Şafak Başa vekaleten görevlendirildi.

6 Eylül 2019 tarihinden itibaren genel müdürlük görevini yürüten Raif Mermutlu, 8 Ağustos’ta emeklilik nedeniyle görevinden ayrılacak. Halen İSKİ genel müdür yardımcısı olarak görev yapmakta olan Şafak Başa Mermutlu’nun yerine vekaleten atandı.

ERDOĞAN BELEDİYE BAŞKANIYKEN İSKİ'DE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞTI

Mermutlu; 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İBB başkanlığı döneminde İSKİ Genel Müdürlüğü'nde Asya Yakası Su İnşaat Müdürü olarak göreve başladı. İSKİ'de uzun yıllar yöneticilik yapan Mermutlu, 2010 yılında kendi isteği ile emekli oldu. 2019 yılı eylül ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İSKİ Genel Müdürü olarak atandı.

 

ŞAFAK BAŞA KİMDİR?

İSKİ Genel Müdür Vekilliği'ne atanan Şafak Başa, 1969 doğumlu. Başa, 1990 yılında İstanbul...