28 / 07 / 2024

rajab bardisi

rajab bardisi

Bardisi Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Nashat Bardisi ve Rajab Bardisi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvın Abbaszade, Rajab Abbasov ve Ramazan Abbaszade ortaklığında kuruldu.

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sırous Rajabı Azar tarafından kuruldu.

Dıamoil Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Dıamoil Petrol Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Elmehdi Rajab A Algaoud tarafından kuruldu.

Nil Krom ve Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Nil Krom ve Çelik Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rajab Ahmad tarafından kuruldu...

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Obay Alyaqoby, Mohammed Al Jarah ve Nashwan Rajab Agha ortaklığında kuruldu. 

Tarih Allnacah Turizm Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarih Allnacah Turizm Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rajab Mousavı Pour tarafından kuruldu.

Mimar Hasan Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Hasan Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Abu Rajab tarafından kuruldu.

THM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

THM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz Hayali ve Mamdouh A. A Rajab ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Germencik Sokak'ta kuruldu.

Dannun İnşaat Elektrik Gıda Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dannun İnşaat Elektrik Gıda Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. H. Dhannoon Mohammed, N. A. Hamdan Rajab Agha tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bardisi Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Bardisi Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Nashat Bardisi ve Rajab Bardisi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

rajab bardisi Haberi

rajab bardisi

Bardisi Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Nashat Bardisi ve Rajab Bardisi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 14 Mart'ta kurulan Bardisi Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar...gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Bardisi Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Havlucu Sokak....