05 / 05 / 2024

RAM Gayrimenkul 2015 projeleri

RAM Gayrimenkul 2015 projeleri

Ram Gayrimenkul,hali hazırda satışta 3 projesi bulunan şirket, önümüzdeki süreçte 6 yeni projeye daha başlayacak.Ram Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş., MaaNaa markasıyla kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor.

RAM Gayrimenkul'ün 5 projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Etiler’de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı’daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Nejla Yalçın tarafından kuruldu.

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

MaaNaa 30 ve MaaNaa 47'nin lansmanı yapıldı!

Etiler, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe ve Kalamış’ta hayata geçirdiği MaaNaa projeleri ile dikkat çeken RAM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., 'MaaNaa 30' ve 'MaaNaa 47' isimli iki yeni projesini tanıttı. 

Candan Karabağlı: Gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz!

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı, ''Şu an gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan iş geliştirme departmanımızın elinde 10-15 tane proje var. Kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Şimdilik bu yolda devam etmeyi düşünüyoruz''dedi.

Metal Gayrimenkul 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.

Metal Gayrimenkul 2015 yılı kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, olağan genel kurulun onayına sunulmasına toplantıya katılanların oybirliği ile karar verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 genel kurulu sonucu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş. tarafından 26 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen 2015 yılı genel kurul toplantısı sonucu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Dönüşüm süreci kat malikleriyle işbirliği içerisinde yürütülmeli!

Türkiye'nin önemli bir gündem maddesi olan kentsel dönüşüm, gayrimenkulde yeni markaları ortaya çıkardı. Bunlardan biri de RAM Gayrimenkul. Şirket, Etiler'den Bağdat Caddesi'ne kadar merkezi semtlerde konut projeleri üretiyor.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

2015'te gayrimenkul satışında 54.4 milyon vergi farkı tespit edildi!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Nedim Türkmen, gayrimenkul alım satımlarına ilişkin vergi incelemelerini kaleme aldı. Türkmen yazısında 2015 yılı içerisinde 54 milyon 410 bin 733 TL 34 kuruş vergi farkı tespit edildiğini belirtti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu'nun 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi hakkında bilgilerini ve raporunu yayınladı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2015 toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2015 yılı hesap dönemi ile ilgili olarak 17 Mart 2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'u 30 Mart 2016 tarihinde tescil edildi.

RAM Gayrimenkul 2015 projeleri Haberi

RAM Gayrimenkul 2015 projeleri

Ram Gayrimenkul,MaaNaa markasıyla İstanbul'un yatay imarlı semtlerinde afet riski altında olan binaları yeniden dönüştürmeye devam ediyor.Etiler MaaNaa markası ile hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Ram Gayrimenkul, kentin alçak katlı yapılaşmalarının olduğu bölgelerindeki riskli binaları topluma kazandırma yolunda ilerliyor. 3 proje satışta Hali hazırda Etiler MaaNaa 34, 49 ve Kalamış 119 olmak üzere toplam 3 projenin satışlarına devam eden şirket, bu projelerden MaaNaa 34'ün ilk etabını teslim etmiş durumda.

Önümüzdeki günlerde 2. etaba da başlayacak şirket, Etiler MaaNaa 49 projesini ise Ekim sonunda teslim etmeyi planlıyor. 25 daireden oluşan Kalamış 119 projesi de tamamlanmış durumda. Etiler MaaNaa 34 ve 49 projesi toplam 89 konuttan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı projelerde fiyatlar ortalama 5 bin...