23 / 07 / 2024

ramada izmit

ramada izmit

Ramada Plaza İzmit, bu ay kapılarını misafirlerine açıyor. 182 odadan oluşan otelin Genel Müdürü Cengiz Caner, lokasyon olarak ideal bir konumda olduklarını belirterek, hedef kitlelerinin iş seyahati amacıyla şehre gelenler olduğunu açıkladı

Ramada Plaza By Wyndham Sultanahmet'in yarı hissesi icradan satışa çıkarıldı!

SVG Group tarafından restore edilen ve 2022 yılının Kasım ayında hizmete açılan Ramada Plaza By Wyndham'ın yarı hissesi icradan satışa çıkarıldı. Fatih'te yer alan otel 211 odalı. 

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Serdar Gökbulak ve Sabire Memiç ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

ramada izmit Haberi

ramada izmit


Ramada otel zincirinin son halkası İzmit’te açılıyor. Yahyakaptan’da gerçekleştirdiği 40 milyon TLTik yatırımıyla bu ayın ortalarına doğru misafir kabulüne başlayacak olan 5 yıldızlı tesis Kocaeli’nin iş ve şehir oteli olmayı hedefliyor. 


Ramada Plaza İzmit Genel Müdürü Cengiz Caner, otellerinin 123 superior oda, 16 adet deluxe oda, 24 adet executive oda, 2 engelli odası, 3 junior suit, 3 comer suit,7 senior süit olmak üzere toplam 182 odadan oluştuğunu belirterek, “Geniş otopark ve 180 deneyimli personeli ile yerli ve yabancı müşterilerimize kusursuz hizmet vereceğiz. Lokasyon olarak çok ideal bir konumdayız” dedi.


Şehirlerarası otobüs terminaline yürüme mesafesinde, otoban gişelerine 1 kilometre, Cengiz Topel Havalimanı’na 12 kilometre ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 74 kilometre mesafede olduklarını aktaran Caner, “Günümüz rekabet koşullarında zamanla yarışan iş adamları...