18 / 05 / 2024

Ramada zincirinin son halkası İzmit'te açılıyor!

 Ramada zincirinin son halkası İzmit'te açılıyor!

Ramada Plaza İzmit, bu ay kapılarını misafirlerine açıyor. 182 odadan oluşan otelin Genel Müdürü Cengiz Caner, lokasyon olarak ideal bir konumda olduklarını belirterek, hedef kitlelerinin iş seyahati amacıyla şehre gelenler olduğunu açıkladı




Ramada otel zincirinin son halkası İzmit’te açılıyor. Yahyakaptan’da gerçekleştirdiği 40 milyon TLTik yatırımıyla bu ayın ortalarına doğru misafir kabulüne başlayacak olan 5 yıldızlı tesis Kocaeli’nin iş ve şehir oteli olmayı hedefliyor. 


Ramada Plaza İzmit Genel Müdürü Cengiz Caner, otellerinin 123 superior oda, 16 adet deluxe oda, 24 adet executive oda, 2 engelli odası, 3 junior suit, 3 comer suit,7 senior süit olmak üzere toplam 182 odadan oluştuğunu belirterek, “Geniş otopark ve 180 deneyimli personeli ile yerli ve yabancı müşterilerimize kusursuz hizmet vereceğiz. Lokasyon olarak çok ideal bir konumdayız” dedi.


Şehirlerarası otobüs terminaline yürüme mesafesinde, otoban gişelerine 1 kilometre, Cengiz Topel Havalimanı’na 12 kilometre ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 74 kilometre mesafede olduklarını aktaran Caner, “Günümüz rekabet koşullarında zamanla yarışan iş adamları için ulaşım açısından büyük avantaj sağladığımıza inanıyorum. Bunun yanısıra şehrin merkezinde, sosyal ve kültürel aktivitelere olan yakınlığımız ile de tam bir yaşayan şehir oteliyiz” dedi.


Ramada Plaza İzmit’in öncelikli hedef kitlesini iş seyahati amacıyla şehre gelen misafirler olarak açıklayan Caner, bu alanda bölgede önemli bir boşluk olduğunu Ramada’nın bu boşluğu kısa zamanda kapatacağını söyledi. Kusursuz hizmet için aylardır sistemin teorisi ve pratiği üzerinde yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Caner, “Bugüne kadar İzmit te beklentisini karşılayamayan birçok uluslararası şirket, üst düzey yöneticileri için İstanbul’da konaklama çözümleri üretmek zorunda kaldılar. Onlar bize gelmeden önce biz onlara gittik, kendimizi anlattık. Şimdi sıra misafirlerimizde. Yakın gelecekte bu bölgede yaşanacak rekabet, kaliteye, istihdama, kentin ticari hayatına, turizme katma değer sağlayacaktır” diye konuştu.


En çok Ramada Oteli Türkiye’de açılacak


2012-2013 yıllarında dünyada en fazla Ramada Oteli’nin Türkiye’de açılacağını dile getiren Caner, “Markamız, ‘Gerisini Bize Bırakın’ sloganıyla kendisini kusursuz hizmet sağlamaya, misafirlerine olağanüstü değer vermeye ve unutulmaz bir otel deneyimi yaşatmaya adamış bir marka. Konsept, dizayn ve kalite olarak bölgede rakipsiziz” dedi. 


Kocaeli’nin sanayi alanındaki misyonunu artık tamamladığım ve artık hizmet sektörüne yönelmesi gerektiğini kaydeden Cengiz Caner, İstanbul’a yakınlığın yarattığı handikapı ortadan kaldırmakta iddialı olduklanı söyledi. Bölgede 2 bini aşkın KOBİ’nin ve büyük ölçekli işletmenin bulunduğuna dikkat çeken Caner, “Geçiş noktası olduğu için yerli ve yabancı turist sirkülasyonu çok fazla. Bu faktörler, hem kaliteli hizmet hem de kapasite olarak karşılanamayan bir talep çıkardı ortaya.. Bizden sonra da yeni otel yardımlarıyla, bölgenin gelişimi sürmeye devam edecek” diye konuştu.


Dünya



Geri Dön