08 / 05 / 2024

Ramada Otel restoran

Ramada Otel restoran

"Kent merkezine turist gelmiyor" eleştirileri yapıldı. Oteller ve tatil köylerinde 'herşey dâhil sistemi' uygulandığı için turist kent merkezine gelmiyor. Bundan dolayı da ben sürekli olarak kent merkezi otellerini savunmuşumdur.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Çankaya'da 12 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi 4431 ada, 29 parselde yer alan 7 katlı otel ve restoranı 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Gürkan ve Mustafa Ülüş ortaklığıyla kuruldu.

Seferihisar’daki kaçak restoran kaçak otel oldu!

Seferihisar'da belediyenin işletme ruhsatı verdiği ve üçüncü katı kaçak olduğu için 'yapı kayıt belgesi' iptal edilen restoranın bulunduğu kaçak bina butik otele çevrildi.

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Çukurca'daki kale evler yaşam alanlarına dönüşecek!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bulunan 400 yıllık tarihi geçmişe sahip kale evleri, içerisinde belediye hizmet binası, butik otel, restoran, kafeterya ve misafirhanenin bulunduğu yaşam alanına dönüştürülecek.

Ramada Otel restoran Haberi

Ramada Otel restoran

 "Kent merkezine turist gelmiyor" eleştirileri yapıldı. 

Oteller ve tatil köylerinde 'herşey dâhil sistemi' uygulandığı için turist kent merkezine gelmiyor. Kent merkezine gelen turistler ise rehberlerin yönlendirmesi ile belli yerlere götürülüyordu. 

Kent merkezinde esnafın yüzünü daha çok kent otellerine gelen turistler güldürüyor. 

Bundan dolayı da ben sürekli olarak kent merkezi otellerini savunmuşumdur. 

Eğer imar hakkını almışsa, ruhsat sorunu yoksa ve zamanında da yapılmışsa, bu otellere sahip çıkılması taraftarıyım. 

Antalya'nın ilk 4 yıldızlı oteli Talya Otel'de, imar plan yapma yetkisi Ankara'da bakanlıktayken, otele 7 kat müsaade verilmiş ve bu şekilde de yıllar önce yapılmıştı. 

Planlama yetkileri yerel yönetimlere geçtikten sonra, yeniden bir düzenleme yapıldı ve Talya Otel'in bulunduğu parsele 5 kat sınırlaması getirilmişti. 

Otel yetkilileri de oteli yıkıp yeniden 7 kat yapmak istediklerinde karşılarına 5 kat sınırlaması çıktı...