20 / 05 / 2024

ramada otel tadilatı

ramada otel tadilatı

Muratpaşa Belediyesi'nin eylül ayı meclis toplantısında 22 madde gündeme geldi. Muratpaşa Belediyesi'nin eylül ayı meclis toplantısında Ramada Otel'in bulunduğu alana ilişkin plan tadilatı tartışmaya neden oldu.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gölcük Otel ve Lokanta tadilat karşılığı 19 yıllığına kiraya veriliyor!

Ödemiş Belediye Başkanlığı tarafından Gölcük Mahallesi Saracoğlu Caddesinde bulunan Gölcük Otel ve Lokanta, 19 yıllığına kiraya veriliyor....

Gölcük Otel ve Lokantası tadilat ve kiralama ihalesi 20 Haziran'da!

Ödemiş Belediyesi'nden esaslı tadilat yapım karşılığı uzun süreli kiralama, işletme ve mülkiyetin devir işi ihale ediliyor...

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Zeytinburnu Merkezefendi otel alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu ilçesi Merkezefendi 2969 ada, 37 parsele ilişkin Otel alanı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

ramada otel tadilatı Haberi

ramada otel tadilatı
Muratpaşa Belediyesi'nin eylül ayı meclis toplantısında Ramada Otel'in bulunduğu alana ilişkin plan tadilatı tartışmaya neden oldu. Muratpaşa Belediyesi'nin eylül ayı meclis toplantısında 22 madde gündeme geldi. CHP'nin önerisiyle iki gündem maddesinin geri çekildiği meclis toplantısında, kaçak yapıları olduğu iddiasıyla sık sık gündeme gelen Ramada Otel'in bulunduğu alana ilişkin plan tadilatı da görüşüldü.
Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen gündemin son sıralarında yer alan konu görüşülmeden önce "Önemli bir görüşmeyi yapmak için ayrılıyorum" diyerek başkanlık görevini CHP'li meclis üyesi Tevhide Öztürk'e devretti.

MAHKEME PLANI İPTAL ETTİ
Öztürk'ün başkanlığında devam eden mecliste, Ramada Otel'in üzerinde bulunduğu alanda yapılan plan tadilatına ilişkin Planlama ve İmar Komisyonu üyesi CHP'li Erdem Armen bir açıklama yaptı. Söz konusu alanın 2'si turizm, biri konut olmak üzere 3 parselden oluştuğunu söyleyen...