02 / 05 / 2024

Ramazan Bingöl kimdir

Ramazan Bingöl kimdir

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği Genel Başkanı Bingöl, "TL ile gelirimiz var ancak en büyük giderimiz olan kirayı dövizle ödüyoruz. Bu sürdürülebilir değildi. Bu nedenle sayın bakanımız Berat Albayrak’a teşekkür ediyor düzenlemenin bir an önce hayata geçmesini diliyoruz." dedi...

6 bin restoran kira eylemi için ışıklarını kapatacak!

Alışveriş merkezlerinden dolar veya euro üzerinden kira ödeyen 6 bin restoran ışıklarını kapatacak.

Ramazan Bingöl: Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmiyor!

Ramazan Bingöl Et Lokantası sahibi Ramazan Bingöl, Türkiye genelinde ülke kalkınmasına katkıda bulunan Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmediğini söyledi. Bingöl ' Restoranlara karşı da oldukça cömertler. Özellikle de bahşiş konusunda” dedi.

Ramazan Bingöl: Arap turistleri yeterince değerlendirmiyoruz!

Ramazan Bingöl Et Lokantası sahibi Ramazan Bingöl, Türkiye genelinde ülke kalkınmasına katkıda bulunan Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmediğini söyledi. Bingöl ' Restoranlara karşı da oldukça cömertler. Özellikle de bahşiş konusunda” dedi.

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Bingöl’de imam hatip lisesi ve ortaokulu açıldı!

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak hizmet verecek olan okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmette olacağını söyledi.

Bingöl için yeni imar revizyon planı hazırlandı!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek, 15 aylık süresini değerlendirdi.Barakazi yeni imar revizyonu planının hazır olduğunu belirtti.

Bingöl'deki kentsel dönüşümde TOKİ şart değil!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi , Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde TOKİ'nin şart olmadığını söyledi. Barakazi 15 aylık dönemini gazetecilere anlattı.

Bingöl Kültür'deki kentsel dönüşümde TOKİ şart değil!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi , Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde TOKİ'nin şart olmadığını söyledi. Barakazi 15 aylık dönemini gazetecilere anlattı.

Bingöl Havalimanı inşaatında son durum!

Açıldığı günden bugüne hızla ilerleme kaydeden Bingöl Havalimanı, uluslararası uçuş için yaptıkları altyapı çalışmalarında sona geldi...

Hasan Vahdi Bingöl'ün evine icra geldi!

Vahdettin Köşkü’ne komşu köşkte yaşayan iş adamı Hasan Vahdi Bingöl, hayatının şokunu yaşadı. Bingöl’ün avukatı, 50 milyonluk servetini vekalet yoluyla başkalarına sattı. Avukatın oyunu, köşke haciz gelince ortaya çıktı.

Bingöl’e Kamp Eğitim Merkezi yapılacak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl merkezde 100 Yataklı Modern Kamp Eğitim Merkezi ile Ekinyolu köyünde sentetik çim yüzeyli futbol sahasından oluşacak bir tesisin yapılacağını açıkladı.

TOKİ Bingöl Merkez'de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak!

TOKİ Bingöl Merkez'de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak. Söz konusu inşaatın altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları için bugün son gün. Toplam 14 adet konutun açık satışa sunulduğu projede daire fiyatları 96 bin 180 TL'den başlangıç gösteriyor.

Muş-Bingöl karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Muş-Bingöl karayolunda sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Yoldan geçen sürücülerin durumu yetkililere bildirmesinin ardından yol trafiğe kapatıldı. Temizleme çalışmaları devam ederken sürücüler yolun açılmasını bekliyor.

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi açıldı!

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi'nin açılışı önceki akşam Cihangir'de gerçekleşti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan sanat merkezinin açılış töreninde kurdele kesti..

Bingöl Devlet Hastanesi 5 yıldır bitirilemedi!

Her alanda sıkıntılarla boğuşan Bingöl'ün en önemli sorunlarının başında sağlık alanı geliyor. Bingöllü hastalar çevre iller arasında mekik dokurken, 2010 yılında ihalesi yapılan ve 200 yataklı olarak planlanan hastane binası 5 yıldır bitirilemedi.

Ramazan Bingöl kimdir Haberi

Ramazan Bingöl kimdir

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın başta alışveriş merkezleri olmak üzere gayrimenkullerde dövizle kiralama ve satışın önüne geçmek için gerekli çalışmaların yapılacağına yönelik açıklamaları restoran sahiplerinince olumlu karşılandı.  

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, Anadolu Ajansı'ndan Uğur Aslanhan'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Bingöl, dolar kurunun son iki yılda TL karşısında ciddi değer kazandığını ifade etti. Bingöl gelirlerinin TL ile ancak kira ödemelerinin özellikle AVM’lerde dolarla olduğunu belirtti. Bingöl, "Daha önce de bu yönde açıklama yapmıştık. TL ile gelirimiz var ancak en büyük giderimiz olan kirayı dövizle ödüyoruz. Bu sürdürülebilir değildi. Bu nedenle sayın bakanımız Berat Albayrak’a teşekkür ediyor düzenlemenin bir an önce hayata geçmesini diliyoruz." ifadelerini kullandı. 

"Mevcut sözleşmeler de TL’ye çevrilmeli" 

Daha önce kira sözleşmelerinin TL’ye...