07 / 05 / 2024

Ramazan Kadirov yatırım

Ramazan Kadirov yatırım

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Suudi yetkilileriyle görüşten sonra Suudi Arabistan'ın Çeçenistan'a yatırım yapmaya hazırlandığını açıkladı. Kadirov, görüşmelerde "çeşitli yatırım projelerinin" kararlaştırıldığını belirtti.

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tulumcu tarafından kuruldu.

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

Endemik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Endemik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin sermaye bedeli  ile Ramazan    Arslan tarafından kuruldu.

Realistexpert Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Realistexpert Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Celalettin Ünal ve Ramazan Keskin tarafından kuruldu.

Özsef Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsef Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Özaydın ve Ramazan Özaydın ortaklığında kuruldu.

Global Baran Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Global Baran Yapı Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Hakan Akbaba, Özkan Akbaba ve Ramazan Erzen ortaklığında kuruldu. 

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ramazan Hamza arıkan, Fatma Şule Gerçek, Yusuf Arıkan, Hikmek Arıkan ve Ayşe Saliha Kanatsız ortaklığında 13 milyon 522 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şeker Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Şeker Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Selim Güray Çelik, Ramazan Öznacar ve Şeniz Yarcan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Özcan imzasıyla kuruldu.

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ramazan Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı, O.M.Solıman Mohamed Ismaıl, G.S.Solıman Morshed, Emad Ragab Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 4 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Avrupa Yatırım Holding'ten 3 ile hastane yatırımı!

Avrupa Yatırım Holding (AYH) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, Diyarbakır, Adana ve İstanbul Sultangazi’de üç yeni hastane açacak. Bu hastanelere 17 milyon lira harcayan Telli, “Gözümüz stratejik sektörlerde” dedi.

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi, Ramazan Ahmet Paralı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hanife Paralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

International Development Yatırım Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Development Yatırım Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Taşpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Üsküdar, Selami Ali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Ramazan Kadirov yatırım Haberi

Ramazan Kadirov yatırım

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Suudi yetkilileriyle görüşten sonra Suudi Arabistan'ın Çeçenistan'a yatırım yapmaya hazırlandığını açıkladı.


Suudi Arabistan'ın kayak merkezi, gökdelen ve benzeri yapılar inşa etmek istediği söylenirken, Kadirov, görüşmelerde "çeşitli yatırım projelerinin" kararlaştırıldığını belirtti.


Kadirov, Rusya ve Suudi Arabistan arasındaki ilişkilerin hiç olmadığı kadar iyi olduğunu da...