04 / 05 / 2024

Ramazan Karakaş İnşaat adres

Ramazan Karakaş İnşaat adres

Ramazan Karakaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 114 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakuş tarafından kuruldu.

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarda! Hurma çeşitleri A101, Migros, CarrefourSA 19 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayına sayılı günler kala hurma talebi arttı. Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarda! Hurma çeşitleri A101, Migros, CarrefourSA 19 Mart 2023 fiyat listesi

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Navruz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ramazan Karakaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramazan Karakaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 114 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakuş tarafından kuruldu.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rusya inşaat sektöründe Türkler'i tercih ediyor!

KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, "İnşaat, Türk şirketlerin rakiplerinden daha güçlü oldukları ve Rusya’nın da Türkler'i tercih ettiği bir sektör. " açıklamasında bulundu.

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

DKY İnşaat'tan 6 projesine özel Ramazan kampanyası!

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

Ramazan Karakaş İnşaat adres Haberi

Ramazan Karakaş İnşaat adres


Ramazan Karakaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 114 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakuş tarafından kuruldu. 


Ramazan Karakaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ramazan Karakaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sultançiftliği Mah.35.Sk. No.23 C/11...