09 / 05 / 2024

Ramazan Onur ERİM kimdir

Ramazan Onur ERİM kimdir

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim'i ortakların onayına sunacak...

Atkule GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim'i 30 Mart 2017 tarihinde yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Beko'dan Ramazan kampanyası! Tüm fırın alımlarına kahve makinesi hediye! 27 Mart 2023 fiyat listesi

Beko fırın almak isteyenleri sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Ramazan ayı süresince ocaklı fırın alanlara Mini Keyf Türk Kahve Makinesi hediye olarak verilecek. Peki, Beko Mini Keyf ne kadar?  Beko'da ocaklı fırın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

2023 e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu! Hemen başvurun!

Belediyeler, STK’lar, kaymakamlık ve valilikler gibi pek çok çeşitli kurumun yanında bireysel yardımlarda özellikle Ramazan’da bir hayli artış gösteriyor. 23 Mart tarihinde başlayacak Ramazan için yardımlar da dağıtılmaya başladı. İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu...

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Ramazan kolisi yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Ramazan kolisi yardımı başvurusu e-Devlet!

Ramazan ayına girilmesine sayılı günler kala maddi durumu iyi olmayan kişilere yapılacak olan 'Ramazan kolisi yardımı' başvurusu araştırılıyor. Peki Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu.

Ramazan paketi yardımı nasıl alınır? Ramazan kolisi yardımı için nereye başvurulur? Ramazan kolisi kimlere verilir?

Ramazan paketi, Ramazan ayına az bir süre kala gündemi meşgul eden konulardan biri haline geldi. Peki Ramazan paketi yardımı nasıl alınır?

Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır? Ramazan kolisi yardımı kimlere verilir?

Ramazan kolisi yardımına dair vatandaşlar sorular sormaya başladı. Ramazan kolisi başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar!

Aile Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı yardım ödemesi! Başvuran parasını hemen alacak!

Paraya ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan rüya gibi bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ramazan ayına az bir süre kala Ramazan Bayramı yardım ödemelerine başladı. İşte detaylar...

Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022?

Ev tapusu eğer mülk sahibinin üstüne değilse, durum tapuya gidilerek çözüme kavuşturulmalıdır. Peki Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022? İşte detaylar!

Yapı Kredi'den emeklilerden sonra şimdi herkese özel kampanya! Tam 30 bin TL! Hemen bakın!

Yapı Kredi, emekli promosyonunda en çok adını duyuran bankalardan biri olurken, diğer müşterilerini de kaybetmemek için inanılmaz bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonlarında 7 bin 8 bin 10 bin TL derken Akbank'tan çok önemli bir müjde geldi

Bankalar bir yandan emekli promosyonu yarış veriyor ancak diğer yandan diğer müşterilerini de unutmuyor. Akbank tarafından son atılan adım, diğer müşterilerini de heyecanlandırdı. İşte yeni kampanyanın detayları...

Ramazan Onur ERİM kimdir Haberi

Ramazan Onur ERİM kimdir

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının belirlenmesi hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO'nun Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde bağımsız yönetim kurulu üye adayları Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim, bağımsız yönetim kurulu üye  dayları 28 Mart 2019 tarihinde yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II N17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde bağımsız yönetim kurulu üye adayları Sayın Çiğdem DİLEK ve Sayın Ramazan Onur ERİM'e ait bağımsızlık beyanları ekte yer almakta olup, bağımsız yönetim kurulu üye  adayları 28 Mart 2019 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulacaktır.


Çiğdem Dilek için