06 / 05 / 2024

Ramazan Ünügül

Ramazan Ünügül

Çarşı Pazar Lüx Hırdavat Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Ünügül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Bağcılar, Mahmutbey'de kuruldu.

Skoda Octavia'nın Eylül ayı fiyatlarında şok! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil sektörünün güçlü isimlerinden biri olan Skoda'nın Octavia modelinin 2022 model yılı fiyatları ne kadar? Skoda Octavia ülkemizde kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte Skoda Octavia 2022 Eylül ayı fiyat listesi....

Murat Kurum: 2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz. Şehirde fethetmediğimiz bir gönül varsa bütün şehri yeniden imar etsek de boşa. Her gönle dokunmamız, her kalbi fethetmemiz gerekiyor" dedi...

Petek Proje'nin acı günü! Gülşen Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in annesi Gülşen Tekiner vefat etti. Petek Proje Mühendislik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Yalçın Gül'ün evinde arama yapılmasına ilişkin açıklama!

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Gülşehir Konutları'nın kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ tarafından Gülşehir’de yapımı devam eden TOKİ konutlarının geçici kabulü Ramazan Bayramının ardından gerçekleşecek. Konutların kura çekimi ise Ağustos ayında veya en geç Eylül ayında gerçekleşecek.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Büyükçekmece Göl Havzası'ndan arsa alan pişman olur!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, göl havzasında imar izni olmayan arsaları imar izni varmış gibi gösterip satanlara karşı vatandaşları uyardı.

Be-Ma İnşaat'ın Göl Panorama projesi iş kazası açıklaması!

Avcılar’da Emlak Konut GYO’ya ait arazi üzerinde Be – Ma İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Panorama Evleri projesinde bir işçi 24′üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi. Be-Ma İnşaat konuyla ilgili bir açıklama yayınladı..

İnşaat sektörünün güçlü aktörleri nelerdir?

Yeni Söz Gazetesi'nin köşe yazarlarından Semih Akşener bugünkü yazısında inşaat sektörünün güçlü aktörlerini ele aldı. İşte Semih Akşener'in o yazısı...

Eğirdir Gölü için El Ele kampanyası başladı!

Eğirdir Gölü'ndeki sürdürülebilir tarım çalışmalarını gölün etrafındaki tüm elma bahçelerine yaymayı amaçlayan "Eğirdir Gölü için El Ele" kampanyası başladı.

Göl Panorama Genel Koordinatörü Mehmet Uzuner vefat etti!

Bema İnşaat'ın Göl Panorama Evleri projesinin Genel Koordinatörü İnşaat Mühendisi Mehmet Uzuner 3 Mart 2015 Salı günü vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak.

Ramazan Ünügül Haberi

Ramazan Ünügül

Çarşı Pazar Lüx Hırdavat Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Ünügül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Çarşı Pazar Lüx Hırdavat Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-insan yaşamı ve sağlığı ile ilgili her türlü besin ve gıda maddesini,her türlü temizlik ve hijyen malzemelerini,her türlü kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini,almak satmak,bu ürünlerin ithalat ve ihracatını yapmak,bu ürünlerin imalatı ile igili tesisler kurmak kurulu olanlara ortak olmak veya satın almak, 2-İnsan yaşamı ve sağlığı ile ilgili her türlü ürünün alım satımı ile ilgili olarak bayilikler ve distiribütörlükler almak,bu ürünler ile ilgili bayilikler oluşturmak. 3-İnsan yaşamı ve sağlığı ile ilgili her türlü çakmak,ampul,yarabandı,kibrit,ayakkabı boyası vd.gibi her türlü hırdavat ve lüx hırdavat ürünlerini...