02 / 05 / 2024

rami cuma mahallesi imar durumu

rami cuma mahallesi imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eyüp ilçesine bağlı Rami Cuma Mahallesi, 239 ada, 12 parsel itiraza ilişkin Cami Alanı 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Rami Yeni Mahallesi'nin imar planları değişti!

Rami Yeni Mahallesi'nde yapısal ömrünü tamamlamış konutlar sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüşüyor.

Rami Kuru Gıda Hali'nin yıkımına esnaflardan tepki!

Rami Kuru Gıda Hali'nin Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yapılan İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı'na taşınmasına karar verilmesinden sonra yıkım çalışmaları tam agz sürüyor. Maddi açıdan zararda olduğunu aktaran esnaf ise duruma tepki gösterdi...

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

TOKİ'den Erzurum'a 73 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Erzurum'a 386 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Yakutiye'de 56.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi 30 Ekim'de!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi, Cuma Mahallesi sınırları içerisinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhale 30 Ekim'de yapılacak..

Erzurum Yakutiye'de 56.7 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye İlçesi Hacı Cuma Mahallesi sınırları içerisinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediliyor..

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm'de temel 26 Mayıs'ta atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, 26 Mayıs cuma günü Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katılacak.

Aydın Efeler'deki metruk binalar yıkılacak mı?

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma mahallesinde bulunan yıkılmak üzere olan binalar vatandaşları korkutuyor. Cuma Mahallesi Muhtar Nafiz Çamoğlu, "Yetkililer ya evleri yıksın ya da ev sahiplerine tadilat yapmaları hususunda yaptırım uygulasın" dedi.

TOKİ Bursa Keles 78 konut ihalesi bugün!

TOKİ Bursa İli Keleş İlçesi Cuma Mahallesi 78 adet konut (2 adet kapıcı dairesi) konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Kümbetli Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kümbetli Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Nuri Kümbetli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cihan Kümbetli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Eyüp, Rami Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

MZK Brother Kudari İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MZK Brother Kudari İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Reda Khadarı ve Mohamad Khudarı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Eyüp, Rami Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

rami cuma mahallesi imar durumu Haberi

rami cuma mahallesi imar durumu


İstanbul Eyüp İlçesi, Rami Cuma Mahallesi, 239 ada, 12 parsel itiraza ilişkin Cami Alanı 1/5000 ölçekli 15 Kasım 2014 tasdik tarihli plan bugün askıya çıktı. İmar planı 27 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...