04 / 05 / 2024

ramiz çocuk

ramiz çocuk

Yarattığı lezzetle, 1928’de Akhisar’da açtığı köfteci dükkanını, bugün Türkiye’de 105 şubelik dev zincire dönüştüren Köfteci Ramiz, 2012 yılındaki hızlı büyüme hedefine devam ediyor

Muhittin Böcek çocuk kreşi projesinin temelini attı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle Çocuk Kreşi projesinin temelini attı.Uncalı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök katıldı.

Muhittin Böcek: Çocuk kreşinin startı verildi!

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, veni bir eğitim projesinin de startını verdi. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatının 6 ay gibi kısa süre içinde tamamlanacağını bildirdi.

Esenler Belediyesi ve YTÜ projesi Çocuk Üniversitesi’nde ilk ders zili çaldı!

Anne Üniversitesi ile örnek olan Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde “Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite” sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenlerli çocuklara üniversite eğitimi veriliyor.

Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı modellerin yer aldığı çocukların renkli dünyasına hitap eden Confetti çocuk odası halıları, ana okullarından çocuk odalarına kadar çocukların gelişimine katkı sağlıyor. Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi bugün açılıyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Altayçeşme Mahallesi'nde Maltepe Devlet Hastanesi karşısında yapılan Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından bugün hizmete açılıyor. İşte Maltepe'nin tam donanımlı ilk kreşi...

Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor!

Açıldığından beri gerçekleştirdiği ilklerle bilinen İstanbul'un dinamik ve popüler Alışveriş Merkezi METROCITY, düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a taze bir soluk aldırıyor. Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor.

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hastanesi tadilat işi 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Süt Çocuğu ve Yenidoğan Servislerinin Tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda hizmet veren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, yaz aylarında eğlenceli ve eğitici bir sanat etkinliğine daha sahne oluyor.

Tatile çıkmak isteyen ailelere 'çocuk dostu' oteller daha cazip geliyor!

Tatile çıkmak isteyen ailelere 'çocuk dostu' oteller daha cazip geliyor. OTIUM Eco Club Side, çocuklara yönelik sunduğu hizmetlerle güvenliği ve rahatlığı da üst seviyeye çıkarıyor

Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ticaret amaçlı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Bakırköy Yenimahalle, 901 Ada 18 Parseldeki Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ticaret amaçlı imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Çocuk malları kanunu!

Çocuk mallarının sarfına ilişkin tasarrufî işlemlerde hakim izni alınması zorunlu oluyor. Ana ve baba, kusurları sebebiyle velâyetleri kaldırılmadıkça, çocuğun mallarını kullanabilirler. İşte Çocuk malları kanunu esasları..

Aile Konutu Şerhi, Mal Rejimleri ve Çocuk Malları ile ilgili son genelge!

01.01.2002 tarihinde yürürlüğe giren 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu'nun aile konutu şerhi, edinilmiş mallara katılma rejimi ve velayet - çocuk mallarına ilişkin hükümleri ile ilgili yeni düzenlemeleri içeren genelge 11 Haziran 2014 tarihinde yayınlandı...

Köfteci Ramiz yurtdışındaki ilk şubesini ay sonunda Köln'de açıyor!

Bugün, 27 ilde 136 şubesi bulunan Köfteci Ramiz, yıl sonu itibarı ile yurtdışına açılıyor. Eylül’e Almanya’nın Köln kentinde ilk yurtdışı şubesini açacak olan şirket, önümüzdeki yıl 5 şubeye ulaşacak.

ramiz çocuk Haberi

ramiz çocuk

Gıda perakendesi alanına farklı konseptler kazandırma başarısı ile tanınan Köfteci Ramiz, “Rames Cafe”, “Ramiz Çocuk” ve “Ramiz Plus” ile pazardaki yerini gittikçe güçlendiriyor. Köfteci Ramiz, 18 Mayıs 2012 tarihinde İzmir Çeşme Marina’da açtığı yeni “Ramiz Plus” şubesiyle, Türkiye çapındaki toplam şube sayısını 106’ya, İzmir’deki şube sayısını ise 8’e çıkarıyor.



Köfteci Ramiz, 2000 yılından itibaren başladığı ve 105 şubeye ulaştığı hızlı büyüme sürecine, 2012 yılında, hali hazırda sözleşmeleri imzalanmış ve inşaatları devam eden 14 şubeyle devam ediyor. 2012 yılı hedeflerini iç pazarda olduğu kadar yurt dışında da yayılmaya endeksleyen Köfteci Ramiz, “Rames Cafe”, “Ramiz Çocuk” ve “Ramiz Plus” konseptleri ile farklı tüketicilere hitap etmeyi başarıyor. Şube sayısı ve müşteri sirkülasyonunu her geçen gün artıran firma, pazardaki güçlü konumunu da korumaya devam...