02 / 05 / 2024

rapçi Pharrell Williams

rapçi Pharrell Williams

ABD'li ünlü rapçi ve yapımcı Pharrell Williams, Miami'de okyanus üzerindeki devasa malikanesini 'dev indirimle' satıyor. Williams, 16.8 milyon dolar fiyat koyduğu evini bir anda 10.9 milyon dolara indirdi...

Marka güneş gözlükleri kaçırılmayacak indirim Konyalı Saat’te! Bitmeden koşun! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi!

Güneş gözlüğünü giyiminizin önemli bir aksesuarı olarak kullanıyorsanız bu haber tam size göre. Konyalı Saat, Bvlgari, Dolge Gabbana, Rap Ban, Versace, Vogue kadın güneş gözlüklerinde 2 bin liraya yaklaşan indirimler sunuyor. işte fiyat listesi 

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Ünlü rapçi Akon'un fütüristik şehrinin detayları belli oldu!

Senegal asıllı dünyaca ünlü şarkıcı Akon'ın fütüristik şehir projesi "Akon City" Senegal'in başkenti Dakar'da tanıtıldı. Yaklaşık 850 hektar arazide inşa edilecek 6 milyar dolarlık projenin yapımına gelecek yıl başlanacak.

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Ünlü rapçi Akon, Senegal'de kendi şehrini kurdu!

Senegal asıllı ABD'li rapçi Akon, köklerinin dayandığı ülkede 'Akon City' ismini verdiği kendi şehrini inşa etti. Yeni şehir Akon, 'Akoin' adıyla kendi dijital para birimine de sahip olacak...

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Kanye West evsizler için ev yaptırıyor! 

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West evsizler için bir proje başlattı. Sanatçı, evinin yakınında 300 dönümlük arazisinde evsizler için ev yaptırıyor. 

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli Mahallesi imar değişikliği askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli ve Sırapınar Köyleri ile Ömerli Mahallesi Batı bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

rapçi Pharrell Williams Haberi

rapçi Pharrell Williams

40 yaşındaki Amerikalı prodüktör ve rapçi Pharrell Williams'tan Miami'de görülmemiş indirim! Ünlü rapçi Miami'de okyanus üzerindeki devasa malikanesinde fiyatı bir anda neredeyese yarıya çekti. Malikane için başlangıçta 16.8 milyon dolar fiyat biçilirken, ardından 10.9 milyon dolara indirildi. 


ARALIKTAN BERİ SATILIK


Okyanus üzerinde yükselen üç katlı ev toplam 9 bin metrekare büyüklüğünde. Aralık ayından bu yana satışı beklenen evde süreç uzadığı için fiyat indirimine gidildiği belirtiliyor. 


360 DERECE OKYANUS MANZARASI!


Evde beş yatak odası, her odada banyo ve Miami manzarasına 360 derece hakim dev bir salonlar bulunuyor. Okyanusa nazır havuz ve büyük teraslar da malikanenin en çok ilgi gören bölümleri arasında yer alıyor.


EVİN PENCERELERİ ÖZEL


Okyanusa en hakim manzaralardan birinde yer alan evin cam pencereleri de dışarıdan görülmeyi engelleyecek türden yapılmış. 12 kişilik geniş yemek...