10 / 05 / 2024

Rasco For İnşaat adres

Rasco For İnşaat adres

Rasco For İnşaat Tekstil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  200  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad M. Alras tarafından kuruldu.

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir'de Abduljabbar A.M Al-Mansob tarafından kuruldu.

Rasco For İnşaat Tekstil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasco For İnşaat Tekstil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  200  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad M. Alras tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Newest For Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newest For Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Alnafış tarafından kuruldu.

Raweet Al Eamar For Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raweet Al Eamar For Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samah Yacot A.M Hassanein tarafından kuruldu...

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’re 150 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

Elite For İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elite For İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi M.Moshref Saad Abdelazız, N.E.M.S.Ahmedelghabaty, I.G.Mohamedahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Sultan For Development İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sultan For Development İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmoud Tlas Farzat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 5 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Laconstructa Group For Contractıng İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laconstructa Group For Contractıng İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Abdullah tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, E. M. Kassım Mohamed Şube Müdürlüğü'nde 100 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Mohamed. Omar.A. Jaber Alamın Müdürlüğü'nde kuruldu.

Rasco For İnşaat adres Haberi

Rasco For İnşaat adres

Rasco For İnşaat Tekstil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  200  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad M. Alras tarafından kuruldu.
Rasco For İnşaat Tekstil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı...