30 / 04 / 2024

Rashad Abdullayev

Rashad Abdullayev

Alpha Roger Proje İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanklık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rashad Abdullayev tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu

Larm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Larm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Aghashırınlı tarafından kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Reges İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reges İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Rashad Mammadlı tarafından kuruldu.

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Fızulı Huseynov ve  Rashad Aghayev tarafından kuruldu.

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Abbasov tarafından kuruldu.

Unikal Kf İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Unikal Kf İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rasul Abdullayev ve Süleyman Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hoshyar Rashad Yahya tarafından kuruldu. 

Rr Consultıng Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rr Consultıng Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vugar    Abdullayev tarafından kuruldu. 

Azmir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azmir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Gulıyev tarafından kuruldu.

Smile Of Home Internatıonal İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smile Of Home Internatıonal İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün I. W. N. Rashad Sharby taradından kuruldu.

Mr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Vatansever, Cevriye Vatansever ve Ilkın Abdullayev 200 bin TL sermaye ile bugün ortaklığında kuruldu. 

TANAP 2018'in ikinci yarısında bitecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, TANAP'ın şu anda yüzde 77,3’ünün tamamlandığını ve ilk aşamada Türkiye'ye 6 milyar metreküp gaz gönderilecek kısmının 2018'in ikinci yarısı itibarıyla bitirileceğini açıkladı.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

Rashad Abdullayev Haberi

Rashad Abdullayev

Alpha Roger Proje İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanklık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rashad Abdullayev tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. Alpha Roger Proje İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanklık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alpha Roger Proje İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanklık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi, Polaris Plaza, Kat:8...