20 / 05 / 2024

Rasim Buluç kim

Rasim Buluç kim

Bingöl Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç kimdir? Rasim Buluç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rasim Buluç, ne zamandan beri Bingöl Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un evi!

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı ev ilk kez görüntülendi.

Yakup Sarı, Bingöl Yeşilyurt Ortaokulu inşaatını inceledi!

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç ve Şube Müdürü Serhat Aran eşlik etti. Sarı, 24 derslikli Yeşilyurt Ortaokulu ve 32 derslikli Vali Güner Orbay Ortaokulu inşaatını yerinde inceledi.

Rasim Buluç kimdir?

Bingöl Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç kimdir? Rasim Buluç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rasim Buluç, ne zamandan beri Bingöl Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Tuna Ofis Mimar Buluşmaları yarın yapılıyor!

Ofis projelerindeki son trendlerin tanıtılacağı Tuna Ofis Mimar Buluşmaları yarın gerçekleştirilecek...

Baca onarımını kim karşılar?

Kombi uygulamasından önce evlerde ısınma ihtiyacının karşılanması için soba daha yaygın kullanılıyordu. Soba kullanan bazı ev sahipleri soba bacalarından dolayı sorun yaşayabiliyor. Peki böyle bir durumda baca onarımını kim karşılar? İşte yanıtı...

2. Mimar Buluşmaları Toplantısı 8 Mayıs'ta yapılacak!

İkinci kez yapılacak olan Mimar Buluşmaları Toplantısı 8 Mayıs günü gerçekleştirilecek...

İskan ruhsatını kim alır?

İskan belgesi, söz konusu yapının tasdiklenen projesine uygun yapılması dahilinde veriliyor. Peki iskan ruhsatını kim alır, detayları...

Kayyımı kim tayin eder?

Ergin bir şahıs, herhangi bir sebeple benzeri bir sebeple bir işini kendisi görebilecek veya bir temsilci atayabilecek durumda değilse kayyım tayin edilir. Peki kayyımı kim tayin eder?

Kıyı kenar çizgisini kim tespit eder?

Kıyı kenar çizgisi, deniz, tabii ve suni göller ve akarsularda, kıyı çizgisinden sonraki kara yönünde su hareketlerinin oluşturduğu kumluk, çakıllık ve benzeri alanların doğal sınırını gösterir. Peki, kıyı kenar çizgisini kim tespit eder?

Realty World, Zirvedekilerin Buluşması etkinliğini düzenledi!

Markalı emlak danışmanlığı alanında 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Realty World Türkiye, geçen hafta KKTC'de üçüncü "Zirvedekilerin Buluşması" etkinliğini gerçekleştirdi

Beko, yetkili satıcıları ile Antalya’da buluştu!

Beko, Antalya'da dünyanın farklı bölgelerindeki 1600 yetkili satıcı ile buluştu...

Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonu 17-18 Nisan'da!

Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonu 17-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor...

Rasim Buluç kim Haberi

Rasim Buluç kim

Rasim Buluç kimdir?

Rasim Buluç, 1977 Yılında Elazığ-Karakoçan Yenice Köyü’nde doğdu. İlkokulu Köyünde okuduktan sonra, 1986 Yılında Karakoçan YİBO’yu yatılı olarak kazandı ve 1989 yılında tamamladı.


Lise eğitimine Karakoçan Lisesinde başlayarak 1992 yılında mezun oldu. 


1992 Yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümüne girdi, 1996 yılında mezun oldu. 1996-1998 yıllarında Özel Sektörlerde Alt Yapı İşleri görevlerinde bulunduktan sonra 1998 Yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nca açılan sınavı kazanarak İnşaat Mühendisi olarak mesleğe Ardahan Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nde başladı.


1999-2000 Yıllarında vatani görevini tamamladıktan sonra 2001 yılında Elazığ İli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü emrine atandı. 2010 ile 2012 yıllarında Müdür Yardımcılığı ve Vekaleten Proje Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine 08/03/2012 tarih ve 3894 Sayılı Bakanlık Oluru ile 21 Mart...