30 / 04 / 2024

RB lokanta

RB lokanta

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı. RB'nin yıl sonu hedefi 10 milyon dolar ciro 3300 kişiye hizmet verecek kapasiteye ulaştı...

2023 yılında kapanan lokanta sayısı 2 bini geçti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından açıklanan verilere göre, 2023'te kapanan lokanta sayısı 2 bin 136'ye çıktı. Böylece kapanan şirketler arasında lokantaların payı yüzde 8,25'e çıktı.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Necdet Gürbüztürk mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur?

Necdet Gürbüztürk ne iş yapıyor? Necdet Gürbüztürk’ün mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur? İşte detaylar!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Rashıd Mushtak Bhutta tarafından kuruldu. 

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Rahşan Bakır tarafından kuruldu.

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Rahşan Bakır tarafından kuruldu.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Rb Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Bayrak tarafından kuruldu.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç tarafından kuruldu. 

Meclis’e 8 milyon TL'ye 8’inci lokanta yapılıyor!

Yedi lokanta ile milletvekilleri, seçmenler ve personele hizmet veren Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 8. lokanta da açılıyor. 5 ayda inşaatı tamamlanması planlanan lokanta toplam 550 kişilik.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Türk mühendisleri dünyanın en iyisi olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi!

Türk mühendisleri, teknolojinin en uç unsurlarını kullanarak sahip olduğu özellikler ile sınıfında 'dünyanın en iyisi' olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi.

RB lokanta Haberi

RB lokanta


20 yılı aşkın tecrübesini 2008 yılı itibari ile hizmete giren "RB Et Lokantası'nı "kurarak farklı bir konsept ile sektöre yeni bir soluk getiren Ramazan Bingöl; hedefleri doğrultusunda ilerleyerek beş yıl gibi kısa bir süre içerisinde Ramazan Bingöl firmasını büyütmeyi başardı. 


"RB Şirketler Grubu" adı altında 2011 yılında kurulan "Geleneksel Lezzetler" markası ile geçmişten bugüne gelen birçok geleneksel lezzeti restoranlarında ve sanal mağazasında satışa sunan Bingöl; 2013 yılı başlarında üçüncü franchsing şubeye ulaşan "Hepsi Lahmacun" markası ile de sektöre yenilik getirdi. Bingöl; 2013 yılında büyüme halkasına "Köfteci Ramazan Steak" adında yeni bir marka eklerken, bir yandan da inşaat sektörüne de girerek "Kapı Yapı" firması ile yeni yatırımlara yöneldi. 


Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük...