04 / 05 / 2024

RC Yazıcı Konut Yapı

RC Yazıcı Konut Yapı

RC Yazıcı Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuğçe Aykan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta Üsküdar, Acıbadem Caddesi, No:188'de kuruldu.

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

NEF 3D yazıcıyla ev üretimine başlıyor!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut inşasında iki ay sonra 3D yazıcıyla ev üretimine başlayacaklarını söyledi.

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

Doka Kalıp 3D yazıcı ile konut üretecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Timur Sırt, bugünkü yazısında Avusturya merkezli Doka Kalıp'ın projelerinden bahsetti. Sırt, Doka Kalıp'ın 3 boyutlu yazıcı ile 20 saatte ev inşa edeceğini açıkladı.

Başyazıcı Grubu İstanbul'a 70 milyon TL'lik konut projesiyle geldi!

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen Başyazıcı Grubu 70 milyon lirayı bulan iki yeni projeye başladı. Kayseri'de gıda sektöründe büyüyen firma İstanbul'da gayrimenkul sektörüne yöneldi.

Tokat Yazıcıoğlu 3 bin ilave konut ile modernleşiyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Yazıcıoğlu Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları ile bin konut sayısının 4 bine çıkartılarak modern bir yerleşim yeri kazandırılacağını söyledi.

3D yazıcı ile konut üretilmesi sektöre yön verecek!

DÜNYA inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı dönemi!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

RC Yazıcı Konut Yapı Haberi

RC Yazıcı Konut Yapı

RC Yazıcı Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuğçe Aykan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


RC Yazıcı Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı her nev'i inşaat ve taahhüt işleri ile inşaat ve yapı malzemelerinin imalat ve ticaretini yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için , 1- Şirket, inşaat yapmak üzere arsa ve araziler satın alır veya kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile bu gayrimenkuller üzerine bina inşa eder. Bağımsız bölümlerini satar veya kiraya verir. Alınan ve satılan gayrimenkuller üzerine lehte ve aleyhte her türlü ayni ve şahsi haklar tesis eder ve kaldırır. 2- Satın alınan arsa ve arazileri tevhid, ifraz yada parselasyon yaparak inşaat yapmaya uygun hale getirir. Bunları satar, kat karşılığı...