17 / 05 / 2024

Re Estate Turkey İnşaat iletişim

Re Estate Turkey İnşaat iletişim

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altan tarafından kuruldu.

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ocean Estate Company Limited tarafından kuruldu.

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altan tarafından kuruldu.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

Gold Estate Turkey Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Estate Turkey Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cuma Kırk tarafından 600 bin TL sermaye ile bugün   kuruldu. 

Katarlılardan RE-PIE'ın gayrimenkul yatırım fonlarına yoğun ilgi!

RE-PIE, 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’nda Katar’lı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

RE-PIE, MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nün partneri oldu!

RE-PIE, MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nün (MIT Real Estate) Türkiye’deki tek partneri olarak belirlendi.

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Iyad Baızıd ve Basel H.s. Almassrı imzasıyla kuruldu.

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi 500 bin TL ile bugün Laurent Sabourı, Aıgul Shapranov, Brıan Shıng Loo,Berna Ayla Ökten ve Mustafa Şevki Ataç tarafından kuruldu.

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

Cityscape Turkey hem bireysel, hem kurumsal yatırımcılar için büyük fırsat!

Sadece Türkiye değil, uluslararası gayrimenkul sektörü oyuncuları tarafından da merakla beklenen Cityscape Turkey’e katılan firmalar organizasyonun Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

VSH Turkey İnşaat ve Sondaj Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

VSH Turkey İnşaat ve Sondaj Hizmetleri Limited Şirketi, 1 milyon 200 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Park Plaza'da kuruldu.

Re Estate Turkey İnşaat iletişim Haberi

Re Estate Turkey İnşaat iletişim

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altan tarafından kuruldu.

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...