05 / 05 / 2024

Re-Pıe basın toplantısı

Re-Pıe basın toplantısı

RE-PIE, Turkmall’a ait dört alışveriş merkezini gayrimenkul yatırım fonu kurmak suretiyle satın alacak.Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da yapılacak.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta!

12-15  Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta yapılacak. 

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO basın toplantısı 25 Nisan'da!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 25 Nisan Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

Akiş GYO basın toplantısı 9 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarından biri olan Akiş GYO, 09 Şubat Perşembe gününü saat 10.00’da basın toplantısı gerçekleştirecek.

TURYAP basın toplantısı ertelendi!

TURYAP'ın 10 Ocak Salı sabahı (yarın) gerçekleştireceği basın toplantısı, hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Artaş İnşaat yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın!

Artaş İnşaat'ın 2016 yılını değerlendireceği ve 2017 yılını için yeni yatırımlarından bahsedeceği yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

JLL Türkiye, MIPIM 2017 basın toplantısı 11 Ocak'ta!

JLL Türkiye, 14 – 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

Sur Yapı Koşuyolu basın toplantısı ertelendi!

30 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 12.00’da Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim'de!

Mandarins Gayrimenkul’ün ilk markalı konut projesi "The Mandarins Acıbadem" yenilikçi bir vizyonla hayata geçiriyor. The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Re-Pıe basın toplantısı Haberi

Re-Pıe basın toplantısı

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Türkiye’de alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki öncü kuruluşlardan Turkmall’a ait dört alışveriş merkezini gayrimenkul yatırım fonu kurmak suretiyle satın alacak. RE-PIE ve Turkmall arasındaki işbirliğinin anlatılacağı basın toplantısı 13 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 09:30 ile 12:00 arasında...