27 / 04 / 2024

Real Estate Mimarlık İnşaat adres

Real Estate Mimarlık İnşaat adres

Real Estate Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Nidai Altınok tarafından kuruldu.

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıke Hallab Sobh tarfaından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsatar Kadhem tarafından kuruldu.

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Fyub Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fyub Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Aıgul Shaıdullına tarafından kuruldu.

Ilo Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ilo Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Irek Safın tarafından kuruldu.

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zafer Azim tarafından kuruldu.

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arsel Erginbaş Ünal tarafından kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda Abbas Shadpour tarafından kuruldu.

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abbas Shaspour tarafından kuruldu.

Real Estate Mimarlık İnşaat adres Haberi

Real Estate Mimarlık İnşaat adres

Real Estate Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Nidai Altınok tarafından kuruldu.

Real Estate Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve...