02 / 05 / 2024

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Osman Nuri Dokumacı, Ahmet Dokumacı ve Ebrar Dokumacı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Saeed Halawa tarafından kuruldu.

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Can Bey Group Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Bey Group Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Danıal Askarıan tarafından kuruldu.

Ask Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ask Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Alkhatıb tarafından kuruldu.

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A.S. Abdulrahman Al-Dubaı ve Z. Alı Ahmed Al-Sharafı ortaklığında kuruldu.

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Nabı Hashımı tarafından kuruldu.

Radiant Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radiant Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maryam Kara, Morteza Nabıpour Ve Savaş Ayhan tarafından kuruldu.

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reda Ali N.A.A. tarafından kuruldu.

Vanguard Group Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruld!

Vanguard Group Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Fathallah tarafından kuruldu.

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hayder M.F. Al-Obaıdı, Mohanad B.A. Al-Rubaye ve Mustafa S.M.S. Mohamed Salıh ortaklığında kuruldu.

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhannad Khuluqı ve Rana Al Trablsı ortaklığında kuruldu.

Rahma Group Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahma Group Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A.Maamar Mıftah Salıh tarafından kuruldu.

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Osman Nuri Dokumacı, Ahmet Dokumacı ve Ebrar Dokumacı ortaklığında kuruldu.

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-) Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak. Bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı...