19 / 05 / 2024

Real Gürsoy Yapı

Real Gürsoy Yapı

Real Gürsoy Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Haziran'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Efes Sokak'ta kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Ordu Tayfun Gürsoy Parkı imar planı revizyonuna tepki!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Tayfun Gürsoy Parkı üzerinde yapılan nazım imar planı revizyonu Bahçelievler Mahallesi sakinlerini ayaklandırdı. Mahalle sakinleri kendi aralarında imza toplayarak Büyükşehir Belediyesi'ne itirazda bulundu.

Real Gürsoy Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Gürsoy Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Haziran'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Efes Sokak'ta kuruldu.

Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Salonu yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Uzuntarla’da bulunan Hayrettin Gürsoy Spor Salonu’nun tadilatı için ihale yapıldı.

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi açıldı!

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi, Ayşen Haydaroğlu, Hakan Özkan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Küçükbakkalköy, Ataşehir, Sedef Sitesi'nde kuruldu.

Kira zamları neye göre yapılır?

Kira zamlarının nasıl hesaplanması gerektiği, kira hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki mesken ve işyerlerinde kira zamları neye göre yapılır? İşte kira zamları 2014..

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Gülsoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım!

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım. Emlak Fuarı' nın en ilgi çeken standlarından biri de Gül Yapı'ya ait. Firma dört ayrı yeni projesini katılımcıların ilgisine sunuyor.

Gül Yapı fuarın ilk günü 11 ev sattı!

Gül Yapı ve Gül Proje, İstanbul'da hayata geçirdiği 4 ayrı projesini Emlak 2014 Fuarı'nda tanıttı. Gül Yapı ve Gül Proje, fuarın ilk gününde 11 konut sattı.

Gül Yapı Emlak 2014 Fuarı'nın ilk günü 11 ev sattı!

Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, bu yıl alanı 2 kat büyüyen fuarda 200'den fazla nitelikli projenin yer alacağını, kendilerinin de İstanbul'un yaşam ve yatırım için en uygun lokasyonlardaki 4 ayrı projeyi vitrine çıkaracaklarını söyledi...

Güçbir Yapı İnşaat Elektrik Otomasyon Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçbir Yapı İnşaat Elektrik Otomasyon Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aydın, Kemal Balıkçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Real Gürsoy Yapı Haberi

Real Gürsoy Yapı

Real Gürsoy Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Haziran'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Efes Sokak'ta kuruldu. 

Real Gürsoy Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...